KATASTROFALNE VESTI ZA PEŠIĆA: Bio je otkrovenje Svetskog prvenstva, a sada zbog povrede Olimpijske igre pod upitnikom

Novosti online

25. 04. 2024. u 07:55

Košarkaši Olimpijakosa poveli su protiv Barselone u četvrtfinalu plej-ofa Evrolige, pošto su večeras u prvoj utakmici pobedili na gostujućem terenu 77:75 (19:18, 25:17, 17:19, 16:21), ali je trijumf ekipe iz Pireja prošao u znaku povrede koju je u finišu susreta doživeo srpski košarkaš Filip Petrušev.

КАТАСТРОФАЛНЕ ВЕСТИ ЗА ПЕШИЋА: Био је откровење Светског првенства, а сада због повреде Олимпијске игре под упитником

FOTO: FIBA.Basketball

Izgledalo je sve sjajno po goste iz Grčke. Olimpijakos je uspeo da stigne do pobede u gostima, odnosno brejka koji im znatno uvećava šanse za plasman na F4 turnir Evrolige, ali su u finišu susreta ostali bez jednog od najboljih u Blaugrani.

Srpski košarkaš je pao na parket nakon duela sa Aleksom Abrinesom, delovalo je da je nezgodno doskočio i odmah se uhvatio za koleno, previjajući se od bolova. 

Nakon nekoliko minuta ukazivanja pomoći, Petrušev je napustio teren uz pomoć saigrača i doktorske službe Olimpijakosa, ali je pravo pitanje da li će se vraćati na parket do kraja sezone. 

FOTO: FIBA.Basketball

 

Jasno je da će vesti o stanju povrede Petruševa čekati i čitava Srbija, kao i Svetislav Pešić, selektor "orlova", kojima ovog leta predstoji nastup na Olimpijskim igrama.

Košarkaš Olimpijakosa je osvojio srebro na Mundobasketu 2023. godine, bio jedno od otkrovenja turnira, pa se očekivalo da će biti deo i tima naše zemlje na predstojećem takmičenju, ali bi povreda mogla da poremeti planove.

BONUS VIDEO: Nikola Jokić - od dobroćudnog debeljuce, do najboljeg i najplaćenijeg košarkaša na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)