NA VELIKI PETAK! ABA liga odredila termine polufinala plej-ofa

Novosti online

24. 04. 2024. u 15:11

Čelnici regionalne košarkaške ABA lige odredili su termine mečeva polufinalnih serija, a prvi će na teren branilac titule Partizan i Budućnost 30. aprila, dok meč između Crvene zvezde i Mege počinje 3. maja, na Veliki petak.

НА ВЕЛИКИ ПЕТАК! АБА лига одредила термине полуфинала плеј-офа

FOTO: M. Vukadinović

Kako je saopšteno danas na zvaničnom sajtu ABA lige, u utorak, 30. aprila, u Areni, od 18 i 30, igraće Partizan i Budućnost. Drugi meč serije na programu je u utorak, 7. maja, u Podgorici od 18 časova, a eventualna majstorica u petak, 10. maja.

Zvezda će, kako stoji na sajtu ABA. 3. maja ugostiti Megu u Areni od 19 časova, a drugi meč će se igrati 7. maja od 20 časova. Ono što je neobično je da na sajtu ABA lige stoji da bi se i eventualna majstorica između Crvene zvezde i Mege igrala takođe 10. maja, a poznato je da ove sezone i Zvezda i Partizan igraju u Areni.

BONUS VIDEO: Košarkašice Mege osvojile Kup pobedom nad Partizanom

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
I RUSI SU ZATEČENI: Evo kakvu je sad odluku doneo Ramzan Kadirov

I RUSI SU ZATEČENI: Evo kakvu je sad odluku doneo Ramzan Kadirov

Imajući u vidu da je rat u Ukrajini uveliko u trećoj godini otkako je počeo u februaru 2022, čak i oni koji nisu pomno pratili situaciju u Rusiji u međuvremenu su veliki broj puta informisani šta radi prvi čovek Čečenije Ramzan Kadirov, jedan od najvećih poštovalaca ruskog predsednika Vladimira Putina. Ipak, ono što je ovih dana odlučila pomenuta "glava Čečenske Republike", kako mu glasi zvanična titula, zbunilo je i rusku javnost - u dva navrata.

24. 05. 2024. u 13:58 >> 14:39

Komentari (0)

ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA NOVOSTI: Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice