MISIJA POVRATKA NA TRON: Zvezda gura u zaborav katastrofu u Evroligi

V. P.

14. 04. 2024. u 22:37

UPOTREBIO je marketing Crvene zvezde sve resurse da katastrofalna evroligaška sezona padne u zaborav pred početak plej-ofa ABA lige. Broj prisutnih u "Areni" u današnjoj prvoj četvrtfinalnoj utakmici sa Studentskim centrom (18.00) pokazaće koliko je delotvoran krizni menadžment.

МИСИЈА ПОВРАТКА НА ТРОН: Звезда гура у заборав катастрофу у Евролиги

FOTO: M. Vukadinović

Nakon sramotnog poraza od Efesa u poslednjem kolu, preko čega je trener Janis Sferopulos olako prešao, upućen je poziv za opštu mobilizaciju u maršu na regionalnu titulu. Za razliku od prethodne sezone, ovog puta sa prednošću domaćeg terena kao kecom iz rukava.

- Znam šta se dogodilo prošle godine i koliko je bitna prednost domaćeg terena - rekao je u najavi grčki stručnjak, kome već krcka stolica i mogla bi da pukne ako ne vrati trofej ABA lige u klupske vitrine. - Publika nas nosi i nadam se da ćemo obradovati navijače na kraju. Moramo da budemo spremni da odbranimo naš teren, da se borimo za svaku utakmicu, a one u plej-ofu su nešto drugo. Ovu seriju želimo da počnemo fokusirani i damo svoj maksimum.

DA IZNENADIMO ZVEZDU

TRENER SC Derbija Dejan Jakara ne odustaje od ambicija u četvrtfinalu sa Zvezdom.

- Želja je da pokušamo da iznenadimo Crvenu zvezdu u jednoj utakmici, a da u crnogorskoj ligi igramo finale. Nije lako, ali moramo da imamo ciljeve do kojih se teško dolazi. Mislim da možemo da igramo mnogo bolje nego u prošlom meču sa Zvezdom, tada nismo dali sto odsto. Ako uspemo da pripremimo igrače da budu što više fokusirani, možemo bolje da izgledamo.

Drastična razlika u kvalitetu rivala, što se videlo u meču pretposlednjeg kola ligaškog dela (94:76), svakako ne zahteva maksimum.

- Prvim mestom smo ostvarili prvobitni cilj, obezbedili prednost domaćeg terena. Idemo korak po korak, sada je cilj plasman u polufinale - kaže kapiten Branko Lazić, koji je šest puta dizao jadranski pehar. - Pozivam navijače da dođu u što većem broju i pruže nam podršku tokom čitave serije, a mi ćemo dati sve od sebe da ih obradujemo, ali i da se iskupimo celokupnoj zvezdaškoj javnosti za utakmicu sa Efesom. Želimo da pokažemo da je to bio samo jedan loš dan i da se svima zahvalimo na ogromnoj podršci. Najbolji način je da osvojimo ABA ligu i vratimo trofej u naše vitrine.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave