SRBIN JE SILA! Monstruozna partija Nikole Jokića u utakmici sezone za Denver

Novosti online

11. 04. 2024. u 06:38

Košarkaši Denvera pobedili su danas na svom terenu Minesotu sa 116:107 i tako preuzeli prvo mesto u Zapadnoj konferenciji pred plej-of NBA lige.

СРБИН ЈЕ СИЛА! Монструозна партија Николе Јокића у утакмици сезоне за Денвер

Foto: AP

Najzaslužniji za ovu važnu pobedu Denvera bio je srpski centar Nikola Jokić koji je ubacio 41 poen, 11 skokova i sedam asistencija uz odličan šut iz igre (16/20).

Džamal Mari je pobedi Nagetsa doprineo sa 20 poena, dok je Majkl Porter dodao 18. Entoni Edvards je predvodio Minesotu sa 25 poena, dok je Majk Konli postigao 19.

Nagetsi sada imaju 56 pobeda i 24 poraza na prvom mestu na Zapadu, Minesota je druga sa skorom 55/25, koliko ima i Oklahoma koja je slavila protiv San Antonija sa 127:89.

Denveru do kraja regularnog dela sezone predstoje gostovanja San Antoniju i Memfisu, Minesota će dočekati Atlantu i Finiks, dok će Oklahoma ugostiti Milvoki i Dalas.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAKO DA ZAČINITE BRAK? Radmila je bračni terapeut i ove savete treba da poslušate (VIDEO)