SRBI U CRNOJ GORI OGORČENI: Sramno - Željko Obradović u društvu poslanika DPS-a

Novosti online

31. 03. 2024. u 16:02

TRENER košarkaša Partizana Željko Obradović sastao se danas uoči utakmice Partizan-Budućnost, ni manje ni više, nego sa poslanicima DPS-a!

СРБИ У ЦРНОЈ ГОРИ ОГОРЧЕНИ: Срамно - Жељко Обрадовић у друштву посланика ДПС-а

Foto: borba.me

Obradović, kao proslavljeni srpski trener, umesto da se sastane sa političkim predstavnicima srpskog naroda ipak bira da sedne sa predsednikom DPS-a Danijelom Živkovićem, kao i poslanicima te političke partije Milošem Nikolićem i Andrijom Nikolićem. Na slici se takođe nalaze i bivši košarkaš Nikola Peković, a kako bi to moglo da prođe i bez našeg „Veskobara“, bivšeg predjednika Košarkaškog saveza Veska Barovića.

Foto: borba.me

Podsećanja radi, upravo je ova politička grupacija do juče jurišala na Srpsku pravoslavnu crkvu u Crnoj Gori, navodno spremala traktorijade, a i danas su itekako aktivni u napadu na Srpsku pravoslavnu crkvu koju od milošte nazivaju Crkva Srbije, atakuju na srpski jezik, etiketiraju Srbe kao genocidan narod, međutim, to očigledno ne smeta Obradoviću da u ovom lepom prolećnom danu uživa sa liderima antisrpskih snaga u Crnoj Gori.

Srbi u Crnoj Gori su itekako ogorčeni ovom fotografijom uoči spektakla koji se očekuje u Morači.

Podsećamo, odbrojavaju se sati do košarkaškog spektakla u „Morači“, gde Budućnost Voli dočekuje Partizan (19.30). Utakmica direktno odlučuje o drugom mestu na kraju ligaškog dijela ABA lige. Dva rivala imaju isti broj pobeda (18) i večerašnji pobednik kolo prije kraja ligaškog dela ostaje sam na drugoj poziciji, te bi imao prednost domaćeg terena u eventualnom okršaju u polufinalu.

(Borba.me)

BONUS VIDEO

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave