BARAĆ PRED STUDENTSKI CENTAR: Da pokažemo karakter i odigramo dobro uprkos zdravstvenim problemima

Novosti online

16. 03. 2024. u 12:54

Trener košarkaša Mege Marko Barać rekao je pred meč protiv Studentskog centra da očekuje od ekipe da pokaže karakter i odigra dobro uprkos zdravstvenim problemima.

БАРАЋ ПРЕД СТУДЕНТСКИ ЦЕНТАР: Да покажемо карактер и одиграмо добро упркос здравственим проблемима

Foto:FOTO: Mega Mozzart/Dragana Stjepanović

 - Očekuje nas izuzetno teška utakmica protiv ekipe Studentskog centra koja je u dobroj formi. Nedavno su osvojili Kup Crne Gore, što dovoljno govori o njihovom kvalitetu. Kontrola skoka je nešto što se nameće kao imperativ da bismo bili u prilici da dobijemo ovu utakmicu. Očekujem da pokažemo karakter i odigramo dobro uprkos zdravstvenim problemima koji nas prate u pripremi utakmice - rekao je Barać za klupski sajt.

Meč 23. kola ABA lige na je programu je u nedelju od 12 časova u Hali sportova Ranko Žeravica, a ulaz je besplatan. Karte se mogu preuzeti na biletarnici Hale sportova od 11 sati do početka utakmice. Mega 23. rundu dočekuje sa šeste pozicije na tabeli zahvaljujući učinku 12-10, a protiv sastava iz Podgorice igrala je pet puta u ABA ligi i tri puta bila uspešnija, uz učinak 2:0 kod kuće.

Prvotimac Mege Andrija Jelavić zna šta je neophodno da bi ekipa mogla da parira gostima iz Podgorice.

  - Utakmica protiv Studentskog centra će biti jedna od najtežih ove sezone. Naravno, naše ambicije su najviše, te ćemo za uspešan rezultat morati da imamo maksimalnu koncentraciju i čvrstinu od početka do kraja - izjavio je Jelavić.

BONUS VIDEO: ZVEZDA DOČEKALA: Nikola Topić trenira

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KADA JE RAK PLUĆA IZLEČIV? Doktorka Đurđević dala odgoor na pitanje o strašnoj bolesti (VIDEO)