VUČEVIĆ O ZVEZDI: Pratim crveno-bele u Evroligi, nažalost nije bila sjajna sezona

Часлав Вуковић
Časlav Vuković

14. 03. 2024. u 16:38

NBA košarkaš i član Čikago bulsa, Nikola Vučević, je poznat kao veliki navijač Crvene zvezde i otkrio da je da gleda Evroligu, ali najviše utakmice crveno-belih.

ВУЧЕВИЋ О ЗВЕЗДИ: Пратим црвено-беле у Евролиги, нажалост није била сјајна сезона

Foto: AP

Crnogorski reprezentativac je u razgovoru za portal "Amerikanos 24" upitan da kaže nešto o predstojećem derbiju Olimpijakosa i Panatinaikosa.

- Ako budem u prilici, sigurno ću pogledati grčki derbi. To je odlična utakmica. Naravno, to je izuzetno važno i za navijače u Srbiji, navijači Crvene zvezde i Partizana to takođe prate. Biće zabavno. Naravno, biću uz Olimpijakos, nadam se da razumete i zašto, moram da navijam za njih. U takvim utakmicama, ko god da je favorit, nikad se ne zna ko će pobediti - rekao je Vučević.

Potom je prokomentarisao sezonu Crvene zvezde u najelitnijem evropskom takmičenju.

- Pratim Evroligu mnogo. Ekipa koju najviše gledam jeste Crvena zvezda jer sam njen navijač. Nažalost, ovo nije bila sjajna sezona za nas, zvuči grubo ali je tako. Sezona u Evroligi generalno je zanimljiva.

Za kraj je naglasio i koga vidi na vrhu Evrolige.

- Očigledno je da Real Madrid igra odlično cele sezone. Vidim ih na fajnal-foru. Mislim da bi i Fenerbahče mogao da se plasira. Igrali su dobro. Barselona ima dobar tim, imali su uspone i padove, ali mislim da imaju šansu. I možda Monako kao četvrti. Igraju prilično dobro. Tu su i Olimpijakos, Panatinaikos, Virtus... i oni igraju sjajno - zaključio je Vučević.

Podsetimo, ovog četvrtka i Crvena zvezda i Partizan igraju mečeve 29. kola. Crveno-beli u "Areni" dočekuju Makabi, dok crno-beli idu na noge Barseloni.

BONUS VIDEO: ZVEZDA DOČEKALA: Nikola Topić trenira

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)