RECKA ZA PRVO MESTO: Zvezdin "trening" sa Krkom u hali "Aleksandar Nikolić"

V. P.

09. 03. 2024. u 21:59

JEDINU utakmicu nedeljnog programa ABA lige odigraće Crvena zvezda i Krka u hali "Aleksandar Nikolić" (19.00). Tim trenera Janisa Sferopulosa vratiće se u trenutno zauzetu "Arenu" već u četvrtak za duel sa Makabijem u 29. kolu Evrolige.

РЕЦКА ЗА ПРВО МЕСТО: Звездин тренинг са Крком у хали Александар Николић

Foto ABA liga

Pre toga potrebno je odraditi obavezni deo programa, savladati protivnika iz Novog Mesta za ostanak na kursu za prvo mesto u ligaškom delu regionalnog takmičenja.

- Očekuje nas utakmica protiv tima koji se bori da ostane u ligi, sama ta činjenica čini ga veoma opasnim - upozorava grčki stručnjak. - Moramo da izađemo na teren motivisani, spremni da odigramo dobar meč i da se držimo našeg plana.

Crveno-beli su ranije tokom sezone ubedljivo slavili u Novom Mestu (90:67), sličan scenario očekuje se i u nedelju protiv tima sa učinkom od samo četiri pobede i čak 17 poraza.

- Zvezda je pokazala najviše u dosadašnjem toku takmičenja, ima širok spektar kvalitetnih igrača - kaže trener Krke Gašper Okorn. - Jedna od lakših utakmica za nas, jer možemo da je odigramo opušteno i bez pritiska, ali u isto vreme sa velikom željom da nešto pokažemo i odigramo bez straha.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave