NIKOLA, DŽABA TI TRIPL-DABLOVI! Amerikanci se žestoko ogrešili o Jokića, i to zbog koga

Novosti online

05. 03. 2024. u 07:55

NIKOLA Jokić je upalio motore, Srbin u poslednje vreme igra kao u transu, ali...

НИКОЛА, ЏАБА ТИ ТРИПЛ-ДАБЛОВИ! Американци се жестоко огрешили о Јокића, и то због кога

Foto AP

To nije bilo dovoljno da ponese epitet igrača meseca februara. Ameri su se još jednom ogrešili o Srbina i pokazali da nije omiljena ličnost u NBA ligi zbog svoje nacionalne pripadnosti. 

I umesto u ruke Somborca, nagrada je otišla košarkašu Dalas maveriksa Luki Dončiću, čiji je prosečan učinak u februaru iznosio 33,4 poena, 9,6 skokova i 10,3 asistencije, dok je njegov tim ostvario skor 8-3.

Podsećanja radi, Nikola Jokić je ostvario pet tripl-dablova tokom februara. Na 11 odigranih mečeva u februaru, Denver je ostvario osam pobeda, a Jokić je pet puta zabeležio dvocifren učinak u tri kolone. Njegovi tripl-dablovi protiv Portlanda, Vašingtona, Golden Stejt voriorsa i Sakramento kingsa ostavili su dubok utisak. 

Posebno se ističe njegov bilans protiv Trejlblejzersa, gde je postigao 27 poena, imao 22 skoka i 12 asistencija, kao i protiv "ratnika" kada je postigao 32 poena, uhvatio 16 lopti uz isto toliko asistencija.

Srbin je pružio impresivne partije, ali priznanje za najboljeg igrača meseca otišlo je u ruke Luke Dončića. U istom periodu, najbolji igrač Istočne konferencije bio je Džejson Tejtum iz Bostona, čiji je učinak takođe bio impresivan.

BONUS VIDEO: Košarkašice Mege osvojile Kup pobedom nad Partizanom

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZNENADNA SMRT: Preminuo Danilo Dončić