UŽAS! Nova tragedija zadesila porodicu Dejana Milojevića

Novosti online

22. 02. 2024. u 14:00

Nešto više od mesec dana posle smrti Dejana Milojevića preminuo je i otac srpskog košarkaša i trenera - Milan Milojević.

УЖАС! Нова трагедија задесила породицу Дејана Милојевића

FOTO: Tanjug/AP

Kako "Blic" saznaje, otac legendarnog košarkaša i trenera je preminuo u četvrtak, 22. februara. Uzrok smrti i dalje nije poznat.

Dejan Milojević je preminuo 17. januara u SAD kada je sa timom bio na gostovanju u Juti, a sahranjen je 12. februara u Beogradu.

Lep život Dejana Milojevića završen je 17. januara pošto je prethodno doživeo srčani udar u restoranu, okružen kolegama i igračima Golden Stejta.

Sa reprezentacijom Srbije i Crne Gore je Milojević osvojio evropsko zlato 2001. u Turskoj, bio je član druge ekipe Evrolige 2004, trostruki prvak ABA lige, u dve sezone najbolji strelac na Jadranu... Kao trener je osvojio Kup Radivoj Korać sa Megom, u Budućnosti je postao šampion Crne Gore i kupa, dok je osvojio i NBA prsten kao asistent Stiva Kera u Golden Stejt voriorsima.

BONUS VIDEO: Nikola Jokić - od dobroćudnog debeljuce, do najboljeg i najplaćenijeg košarkaša na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)