POČEO JE OL-STAR VIKEND: Košarkaš Indijane najbolji u danu novajlija

Filip Milošević

17. 02. 2024. u 11:17

Košarkaš Indijane Benedikt Maturin najkorisniji je igrač (MVP) prvog dana 73. po redu Ol-star vikenda NBA lige koji se održava u Indijanapolisu.

ПОЧЕО ЈЕ ОЛ-СТАР ВИКЕНД: Кошаркаш Индијане најбољи у дану новајлија

FOTO: EPA

Ol-star vikend otvorile su mlade nade lige turnirom "Zvezda u usponu", najbolji igrači lige kojima je aktuelna sezona prva ili druga u NBA karijeri. Košarkaši su bili podeljeni u četiri ekipe, čiji su treneri bili bivši košarkaši Džejlen Rouz, Detlef Šrempf, Pau Gasol i Tamika Kečings.

Prvi kandidat za "rukija" godine, Viktor Vembanjama, koji je inače nastupao za tim Paua Gasola, eliminisan je već u polufinalu od tima "Šrempf" porazom 36:41. Tim "Rouz" je u drugom polufinalu savladao ekipu "Tamika" rezultatom 40:35. Ekipa "Rouz" je u finalu savladala pulene tima "Šrempf" sa 26:13. Polufinalni mečevi su igrani do 40 poena, a finalni do 25. Košarkaš Indijane Maturin izabran dobio je MVP nagradu za prikazano u dve utakmice.

Ol-star vikend se nastavlja u noći između subote i nedelje kad su na programu košarkaši koji će se boriti u nadmetanju veština, brzom šutiranju trojki i atrktivnim zakucavanjima.

Glavni događaj, duel ol-star ekipa Istoka i Zapada, odigraće se u noći između nedelje i ponedeljka sa početkom u dva časa iza ponoći po srpskom vremenu. Za ekipu Zapada igraće Nikola Jokić.

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KADA JE RAK PLUĆA IZLEČIV? Doktorka Đurđević dala odgoor na pitanje o strašnoj bolesti (VIDEO)