CRNO-BELI OKONČALI CRNI NIZ! Partizan pobedio posle pet poraza u nizu

Filip Milošević

11. 02. 2024. u 18:58

Košarkaši Partizana prekinuli su niz poraza u Laktašima protiv Igokee. Crno-beli su slavili sa 98:52 i ubedljivim trijumfom izašli iz krize rezultata.

ЦРНО-БЕЛИ ОКОНЧАЛИ ЦРНИ НИЗ! Партизан победио после пет пораза у низу

FOTO: M. Vukadinović

Partizan je u Laktaše stigao bez četvorice bitnih igrača. Željko Obradović nije imao na raspolaganju Avramovića, Kaminskog, Smailagića i Trifunovića.

Partizan je, posle efikasne uvodne deonice, ušao sa dva poena prednosti u drugu a nju je aktuelni šampion ABA lige rešio dvocifrenom razlikom - i to od 14 poena prednosti, na krilima Kabokla, Nanelija i Koprivice.

Crno-beli su i pored ubedljive prednosti na poluvremenu ušli ozbiljno i nastavak: u trećoj četvrtini dozvolili su protivniku samo 10 poena, dok je raspoloženi Ponjitka odigrao verovatno i najbolju utakmicu od kako je obukao crno-beli dres i odveo Partizan na nedostižnih 29 razlike uoči poslednje deonice.

Tokom poslednje četvrtine izabranici Željka Obradovića su još više povećali prednost i mirno završili meč sa čak +46.

Nakon pet vezanih poraza u svim takmičenjima crno-beli su odigrali verovatno najbolju utakmicu u poslednjih nekoliko meseci i uspeli da dođu do važnog i ubedljivog trijumfa.

Najefikasniji u redovima Partizana bili su Ponjitka sa 16 i Kaboklo sa 14 poena, dok je kod Igokee jedini dvocifren igrač bio Edin Atić sa po 10 poena.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
I RUSI SU ZATEČENI: Evo kakvu je sad odluku doneo Ramzan Kadirov

I RUSI SU ZATEČENI: Evo kakvu je sad odluku doneo Ramzan Kadirov

Imajući u vidu da je rat u Ukrajini uveliko u trećoj godini otkako je počeo u februaru 2022, čak i oni koji nisu pomno pratili situaciju u Rusiji u međuvremenu su veliki broj puta informisani šta radi prvi čovek Čečenije Ramzan Kadirov, jedan od najvećih poštovalaca ruskog predsednika Vladimira Putina. Ipak, ono što je ovih dana odlučila pomenuta "glava Čečenske Republike", kako mu glasi zvanična titula, zbunilo je i rusku javnost - u dva navrata.

24. 05. 2024. u 13:58 >> 14:39

Komentari (0)

LETOVANJE U HURGADI: Ovo su cene i povoljnosti za tu destinaciju (FOTO)