AVRAMOVIĆ PRED BAJERN: Dodatna motivacija nam nije potrebna

Novosti online

07. 02. 2024. u 14:12

KOŠARKAŠ Partizana Aleksa Avramović izjavio je danas da će igrači "crno-belih" ući maksimalno motivisani u meč sa Bajernom u 26. kolu Evrolige.

АВРАМОВИЋ ПРЕД БАЈЕРН: Додатна мотивација нам није потребна

Photo: ABA League j.t.d./Dragana Stjepanović

Partizan će sutra od 20.30 časova u Štark areni dočekati ekipu Bajerna.

 - Dodatna motivacija nam nije potrebna, jer ćemo maksimalno motivisano izaći na duel protiv Bajerna. Imali smo četiri vezana poraza. Izgubili smo od Virtusa kada smo imali sve u svojim rukama, pogotovo nas je poraz od Splita poremetio. Znamo koliko nam znači uspeh ove sezone, tako da će duel sa Bajernom da bude izuzetno važan ka našem krajnjem cilju-  izjavio je Avramović na konferenciji za medije u Beogradu.

 - Moramo da imamo agresivnost u oba pravca, i u napadu i u odbrani. Moramo da verujemo u naš tim, bitno je samopouzdanje, da svi verujemo jedan u drugog. Ne kažem da to do sada nije bilo, ali moramo da podignemo na viši nivo - dodao je košarkaš Partizana.

"Crno-beli" se trenutno nalaze na 11. mestu na tabeli Evrolige sa 12 pobeda i 13 poraza.

 - Prošle sezone smo sve utakmice koje su bile na klackalici dobijali, a ove godine nekako nam uvek pobede beže iz ruke. Mečevi protiv Mege i Igokee u ABA ligi... Zvezdu smo stigli i imali smo šut za pobedu... Nemam objašnjenje, nije lako... Mnogo puta smo loše ulazili u utakmicu. I onda se iscrpimo i psihički i fizički dok jurimo prednost rivala i stignemo do egala. Potrebna nam je ta energija od samog starta - istakao je Avramović.

Kapiten Partizana Kevin Panter je izjavio da očekuje pobedu "crno-belih".

 - Moramo da sutra obavimo naš posao. Zapravo, nevezano za to koja je utakmica u pitanju do kraja sezone, mi moramo da obavimo naš posao. To je pristup koji ćemo imati... Moramo da pobeđujemo u obe lige i to pod 'obavezno'. Moramo da izađemo iz situacije u kojoj smo, da steknemo samopouzdanje i da razumemo da je svaka utakmica važna ako želimo u plej-of Evrolige - naglasio je Panter.

BONUS VIDEO: JOKIĆEVA „STOTKA“: Koga Srbin juri po broju trpl-dablova

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024