KOPRIVICA: ''Moramo da znamo za koji klub igramo, čije boje branimo!''

Filip Milošević

03. 02. 2024. u 12:47

Balša Koprivica je u porazu Partizana od Virtusa u petak dobio veću minutažu nego obično, odigrao je sjajnu partiju, a nakon utakmice je izjavio da igrači moraju da znaju čije boje brane.

КОПРИВИЦА: Морамо да знамо за који клуб играмо, чије боје бранимо!

FOTO: ABA liga

Što se tiče Partizanovih šansi za plasman u plej-in, Koprivica ne želi da gleda mnogo unapred, već samo meč po meč, ali je s tim u vezi poslao jednu važnu poruku. 

- Treba da svaku utakmicu odigramo na maksimalnom nivou. Ponavljam, najbitnije je da budemo svesni u kojoj smo situaciji i za koji klub igramo, čije boje branimo, nisam siguran da smo skroz 100 odsto u tom fokusu i da smo svesni tih stvari - zaključio je Koprivica.

BONUS VIDEO: Nikola Jokić - od dobroćudnog debeljuce, do najboljeg i najplaćenijeg košarkaša na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (0)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?