KAKVA SCENA! Evo šta je Željko Obradović uradio čim su sudije proglasile da je Zvezda pobedila Partizan

Novosti online

28. 01. 2024. u 21:37

Crvena zvezda i Partizan četvrti put su ove sezone igrali, drugi u ABA ligi, a po završetku vrlo zanimljivog večitog derbija desila se i vrlo zanimljiva scena.

КАКВА СЦЕНА! Ево шта је Жељко Обрадовић урадио чим су судије прогласиле да је Звезда победила Партизан

FOTO: M. Vukadinović

Podsetimo, Crvena zvezda je pobedila Partizan posle velike drame: vodila je i sa 21 poenom razlike, a na kraju strepela od pregledanja snimka poslednje akcije crno-belih, kada postignuti koš gostiju, uz zvuk sirene, nije bio priznat.

Taj pogodak postigao je Jago Dos Santos, a čim se meč završio - trener Partizana Željko Obradović ušao je na igralište, potražio u gužvi Brazilca i čestitao mu na učinjenom.

Željko Obradović čestita Jagu Dos Santosu koš za pobedu Zvezde nad Partizanom u večitom derbiju u ABA ligi / Foto: Printskrin/Arena sport

Obradović je tokom utakmice više puta izražavao nevericu i nezadovoljstvo sudijskim odlukama, nije prezao ni od "oštrih reči", naročito kada su arbitri delili pravdu onako kako je on mislio da je nepravilno, ali - izuzetno džentlmenski je postupio kada je utakmica okončana.

Momku koji je derbi rešio, i to sjajnim potezom u poslednjem Zvezdinom napadu, čestitao je na košu koji je i odlučio kome će pripasti dva boda sa ovog večitog derbija.

BONUS VIDEO: Top 10 najboljih poentera u NBA

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (2)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)