"PRIPREMA ZA PARTIZAN JE BILA JAKO OTEŽANA" Trener Mege Marko Barać o neočekivanim, potresnim problemima pred megdan sa crno-belima

Filip Milošević

21. 01. 2024. u 20:18

Trener košarkaša Mege Marko Barać izjavio je uoči meča sa Partizanom da veruje da će svi zajedno na lep način da obeleže sećanje na Dejana Milojevića.

ПРИПРЕМА ЗА ПАРТИЗАН ЈЕ БИЛА ЈАКО ОТЕЖАНА Тренер Меге Марко Бараћ о неочекиваним, потресним проблемима пред мегдан са црно-белима

Foto:FOTO: Mega Mozzart/Dragana Stjepanović

Milojević je preminuo pre četiri dana u 47. godini od posledica srčanog udara. On je od 2021. godine radio kao pomoćni trener Golden Stejta.

Utakmica između Partizana i Mege biće posvećena Milojeviću, koji je od 2004. do 2006. igrao za "crno-bele", a bio je trener Mege od 2012. do 2020. godine.

- U nedelji za nama smo ostali bez Milojevića što je nenadoknadiv gubitak za Megu i za ceo košarkaški svet. Njegov prerani odlazak je izuzetno pogodio sve i u takvoj atmosferi je priprema utakmice bila jako otežana. Moji momci su uspeli i pored toga da ostanu fokusirani i maksimalno angažovani na treninzima i na tome sam im posebno zahvalan - rekao je Barać, prenosi zvanični sajt kluba. 

- O izuzetnom kvalitetu Partizana i trenera Željka Obradovića je i suvišno govoriti i sigurno je da će oni ovom meču prići sa visokom angažovanošću i da će želeti da izbegnu ulazak u bilo kakvu neizvesnu završnicu. Potrebno je da utakmici pristupimo sa puno energije i agresivnosti u odbrani i da ostanemo fokusirani tokom svih 40 minuta. Ne smemo da dozvolimo prazne minute u igri jer će Partizan to sigurno umeti da iskoristi. Verujem da će publika imati priliku da prisustvuje dobroj i uzbudljivoj utakmici i da ćemo svi zajedno na lep način obeležiti sećanje na Dejana - dodao je trener Mege.

Utakmica 17. kola ABA lige između Partizana i Mege biće odigrana sutra od 19 časova u Štark areni.

BONUS VIDEO: Top 10 najboljih poentera u NBA

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!