"SAD MORAM DA OVO KAŽEM..." Ovako je Janis Sferopulos reagovao posle neverovatne utakmice Olimpija Milano - Crvena zvezda

Novosti online

11. 01. 2024. u 22:50

Crvena zvezda je trijumfalno završila evroligaškog gostovanje u Milanu, pa ne čudi zadovoljstvo njenog stratega.

САД МОРАМ ДА ОВО КАЖЕМ... Овако је Јанис Сферопулос реаговао после невероватне утакмице Олимпија Милано - Црвена звезда

FOTO: M. Vukadinović

Podsetimo, posle poraza od najlošije ekipe Evrolige, Asvela, Zvezda je pobedila Olimpiju Milano, a njen trener Janis Sferopulos je ovako reagovao pred kamerom Evroliga TV-a:

- Reagovali smo stvarno dobro posle poraza od Asvela. Pokazali smo, pre svega sebi, da možemo da igramo dobru odbranu. Bili smo svesni kvaliteta rivala, ali dozvoli smo mu da na svom terenu postigne samo 62 poena. Moram da čestitam igračima na tome - započeo je grčki stručnjak.

Kada je upitan o igri Branka Lazića, koji nije postigao nijedan koš, ali je majstorski igrao u defanzivi, klimnuo je glavom:

- Brojevi ne pokazuju pravo stanje stvari. Moram da kažem sada da je Lazić upravo taj koji ulaže ogroman trud, koji daje energiju celoj ekipi.. Mislim, ovoga puta se trudio stvarno ceo tim. Ali, i nije važno da li daješ koševe ili ne, već da li si konstantan u odbrani, a mislim da smo mi danas igrali veoma dobru odbranu - zaključio je Sferopulos.

Na tabeli Evrolige Zvezda, sa učinkom 9-12, koliko ima i Olimpija, trenutno je 13. Trenutno, poslednje mesto koje vodi u plej-in drži Partizan sa 10-10, s tim da crno-beli tek treba da odigraju svoju utakmicu 11. kola, u petak u Beogradu kao domaćini protiv Makabija iz Tel Aviva koji i sam igra "domaće" mečeve u srpskoj prestonici, ali bez publike.

Bonus video: "DELIJE" NISU MOGLE DA VERUJU! Evo šta je Lajpcig pustio s razglasa pred meč Lige šampiona sa Crvenom zvezdom

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SESTRA UBIJENOG DALIBORA NAPISALA PESMU BRATU: Proklinjem mu ruku iz koje je svaki metak ispalio (VIDEO)