KAKVA REAKCIJA! Ovo je Željko Obradović uradio nakon što je Partizan na dramatičan način izgubio od Virtusa

Novosti online

28. 12. 2023. u 20:47

Utakmica Partizan - Virtus u Evroligi iznedila je prilično emotivnu reakciju trenera crno-belih.

КАКВА РЕАКЦИЈА! Ово је Жељко Обрадовић урадио након што је Партизан на драматичан начин изгубио од Виртуса

FOTO: M. Vukadinović

Podsetimo, Partizan je u dramatičnoj završnici izgubio od Virtusa, posle čega njegov strateg Željko Obradović nije uopšte hteo da kritikuje svoje izabranike, kao što je to uradio nakon nedavnog poraza u ABA ligi.

Naprotiv.

Govoreći kratko za Evroliga TV, imao je samo reči hvale za ekipu koju vodi.

- Okej, poraz, ali hteo bih stvarno da čestitam mojim igračima. Borili su se do kraja. A onda smo (i pored velikih zaostataka, dva put po 13 razlike) ipak došli u situaciju da pobedimo. Imali smo otvoren šut za to. Nismo pogodili i, eto, izgubili smo - rekao je trener crno-belih i još jednom čestitao svojim košarkašima.

Partizan je na ovom meču imao uz sebe 20.086 navijača.

- Hvala navijačima na neverovatnoj podršci, bili su uz nas kao i uvek. Hvala svima što su se odazvali humanitarnoj akciji, a iskoristio bih priliku da svima poželim srećnu Novu godinu i sve najbolje", zaključio je Obradović.


Trener košarkaša Virtusa Luka Banki rekao je posle pobede njegove ekipe nad Partizanom da je "protiv moćnog tima pokazana snaga da se takmiči svih 40 minuta".
 

- Sjajan način za naš tim da se završi prvi krug Evrolige. Zadržali smo poziciju na tabeli i dokazali da u posebnoj atmosferi protiv tako moćnog tima imamo karakter da se takmičimo svih 40 minuta. Hoću da se zahvalim svima i čestitam svima iz tima i stručnog štaba. Vodili smo veći deo utakmice i proed svih problema - rekao je Banki na konferenciji za medije. 


On je istakao da je tim imao problema sa povredama tokom meča, sa Kekokom i Heketom. 
 

- Nastavili smo da igramo, ostali smo zajedno. Kad igrate sa Partizanom, morate da igrate svih 40 minuta. Zato je sve rešeno u poslednjem posedu. Pokazali smo karakter tokom celog meča, kao i timski duh - zaključio je Italijan.

 

BONUS VIDEO: Cilj mi je bio da igram za Zvezdu ili Partizan

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UBIJEN ALEKSANDR PELEŠENKO: Dvostruki šampion Evrope poginuo u Ukrajini