DRAMA U LOS ANĐELESU! Nikola Jokić i loš najbolji, ali negativni rekord je pao

Novosti online

07. 12. 2023. u 06:43

DOĐU nekada i takve noći, kao što je imao Nikola Jokić. Srpski košarkaš odigrao je jednu od lošijih utakmica ove sezone, pa opet jedini upisao tripl-dabl, 22 poena, 15 skokova i 10 asistencija

ДРАМА У ЛОС АНЂЕЛЕСУ! Никола Јокић и лош најбољи, али негативни рекорд је пао

FOTO: Tanjug/AP

Zamislite, i loš Jokić je bio najbolji, ali Denver je posle drame poražen na gostovanju, ovoga puta u Los Anđelesu, gde su Klipersi odneli trijumf 111:102.

U utakmici punoj preokreta, domaći igraču odigrali su bolje kada je to bilo najvažnije - u poslednjoj četvrtini, pa su naneli šampionima osmi poraz ove sezone.

Denver je, za razliku od nekih prethodnih mečeva, bio kompletan u "Stejpls centru", ali je Jokić imao nekarakteristično loše šutersko veče - 9/32 iz igre, trojke 2/7, što mu se nikada nije desilo.

Gosti su odlično otvorili meč, dobili prvu deonicu 36:21, ali su se Klipersi razgoropadili u drugoj i ubacili čak 40 poena za vođstvo na poluvremenu 61:57.

Nagetsima je pripao treći period igre, pa su ponovo imali vođstvo na ulasku u poslednjih 12 minuta, ali su Pol Džordž i Džejms Harden vukli svoj tim do nove pobede.

Džordž je ubacio 25 poena, Harden je uz 20 imao i 11 asistencija, Lenard i Pauel dodali su po 17.

Najefikasniji u Nagetsima bio je Džamal Mari sa 23 poena, Porter je dodao 18, a Džekson 14.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, viola da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, "viola" da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

GRČKI velikan Olimpijakos i prošlogodišnji vicešampion Fiorentina boriće se za naslov novog prvaka Lige konferencija na ''OPAP areni'' u Atini (21.00). Pirej je od Atine udaljen samo desetak kilometara, tako da je jasno ko će imati veću podršku na ovom meču, ali uloga blagog favorita ipak pripada Violi koja se nada da će biti uspešnija nego što je bio slučaj pre godinu dana u Pragu.

29. 05. 2024. u 07:35

Komentari (0)

NA SAMO OKO 2 SATA LETA OD VAS: Nikad povoljnije letovanje na afričkom Mediteranu!