MESINA PONOVO KOMENTARISAO NEJPIRA: ''Tada sam se samo šalio''

Novosti online

24. 11. 2023. u 18:16

Nedavno je Mesina izjavio kako Šabaz Nejpir šalje poruke bivšim saigračima iz Milana kako bi želeo da se vrati u Olimpiju, međutim iskusni trener je sada rekao da se tada ipak šalio.

МЕСИНА ПОНОВО КОМЕНТАРИСАО НЕЈПИРА: Тада сам се само шалио

FOTO: M. Vukadinović

Razgovoru za Meridian sport još jednom je govorio o dešavanjima koja su veliku pažnju javnosti izazvala 11. novembra.

- Našalio sam se: Verovatno bi sada (Šabaz) voleo da je sa nama. Novinar je to pustio kao izjavu. Ako ste primetili, nije bilo reakcije od strane tog novinara. To vam dovoljno govori. Ne, to vam govori sve - rekao je Mesina za Meridian sport.

On je dodao da mu je to lično smetalo.

- Imam najveće poštovanje prema Šabazu. Došao je u Milano, igrao vrlo dobro, osvojili smo zajedno titulu protiv velikog tima kakav je Virtus… I naravno da smo želeli da ostane u klubu, bili smo tužni što nismo uspeli da ga zadržimo. Ali, to je život. Hteo je da dođe u Crvenu zvezdu i želimo mu sve najbolje. Bilo mi je ekstremno žao zbog toga što se desilo. I, ponoviću, vrlo je zanimljivo da nije bilo nikakvog odgovora od strane novinara. Vi obično imate poslednju reč. Žao mi je što su ovde u Srbiji to shvatili na loš način. Ali, tu nema ničeg više osim maksimalnog poštovanja prema Šabazu - rekao je Mesina.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!