SFEROPULOS: ''Verujem igračima koje imam, ekipa je zaista talentovana''

Novosti online

22. 11. 2023. u 12:18

Trener košarkaša Crvene zvezde Janis Sferopulos izjavio je da veruje igračima koje ima na raspolaganju i dodao da je njegov tim zaista talentovan.

СФЕРОПУЛОС: Верујем играчима које имам, екипа је заиста талентована

FOTO: M. Vukadinović

Evroliga je na svom zvaničnom sajtu podsetila da je Sferopulos pre mesec dana preuzeo Crvenu zvezdu, pošto su "crveno-beli" raskinuli saradnju sa Duškom Ivanovićem.

Evroliga je, takođe, podsetila na izjavu grčkog stručnjaka "da je veoma srećan što može da trenira legendarni srpski klub".

- Oni su toliko godina na vrhunskom nivou svetske košarke. Ovde imaju odlične trenere, sjajne igrače, velika imena. Moj cilj je da podignem tim što više može da bude - naveo je grčki trener.

Sferopulos je pre Crvene zvezde trenirao Olimpijakos i Makabi iz Tel Aviva.

- Nije lako doći u tim usred sezone. Nadam se da imam iskustvo da se prilagodim timu, s jedne strane, a sa druge treba da radite svoje stvari kako biste poboljšali igru tim - dodao je trener Crvene zvezde.

"Crveno-beli" će u petak u Beogradu dočekati Armani iz Milana.

- Za mene, moji timovi moraju da igraju dobru odbranu, da dezorganizuju igru protivnika, i naravno da iskoriste prednost otvorenog terena da igraju brzo u napadu - naveo je Sferopulos.

Crvena zvezda se trenutno nalazi na 14. mestu na tabeli sa tri pobede i šest poraza.

- Želimo da igramo brže, da uključimo sve košarkaše u igru i da od svakog dobijemo ono najbolje što može da pruži. Verujem igračima koje imamo ovde. Ekipa je zaista talentovana. Samo moramo da koordiniramo i sinhronizujemo našu igru - zaključio je Sferopulos.

Utakmica između Crvene zvezde i Armanija biće odigrana u petak od 20.30 sati u "Štark areni".

BONUS VIDEO: Vatromet i slavlje "orlova" - Srbija je na EURO nakon 24 godine

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!