HAOS, KOŠARKA OVO NE PAMTI: Zvezdin plejmejker Nejpir javno odgovorio slavnom Etoreu Mesini posle izjave koja je uzburkala strasti u Srbiji

Novosti online

11. 11. 2023. u 14:23

KOŠARKAŠ Crvene zvezde Šabaz Nejpir oglasio se povodom izjave trenera Armanija Etorea Mesine da plejmejker crveno-belih piše poruke prijateljima kako želi da se vrati u Milano.

ХАОС, КОШАРКА ОВО НЕ ПАМТИ: Звездин плејмејкер Нејпир јавно одговорио славном Етореу Месини после изјаве која је узбуркала страсти у Србији

M. Vukadinović

Igrač kluba sa Malog Kalemegdana se oglasio na Instagramu, istakavši da to nije istina i da je srećan u Zvezdi.

- U redu, razumem. Tvoj tim nije počeo sezonu kako bi ti hteo, a nisam ni ja, ali prestani da koristiš mene kao razlog. Nosim se sa svojim poteškoćama kao igrač, srećan sam u Crvenoj zvezdi i biću bolji. Dve izjave o igraču koji više nije deo tima... Prestani sa tim već jednom. Prestani da lažeš svoje navijače kako bi rešio sopstvene probleme - napisao je Nejpir.

Foto: Printskrin Instagram/shabazznap13r

Podsetimo, Amerikanac je ovog leta stigao iz Armanija u Crvenu zvezdu i za sada ne pruža na terenu ono što se od njega očekuje.

Nejpir je na sedam odigranih mečeva u Evroligi prosečno beležio 12,4 poena i tri asistencije. Brojke i nisu toliko loše koliko njegova indolentnost na terenu. Upravo mu to najviše zameraju navijači crveno-belih.

BONUS VIDEO: Srbi teško prihvataju da neko nešto bolje radi od njih, zbog ovoga su momci šampioni

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZNENADNA SMRT: Preminuo Danilo Dončić