U PARTIZANU TRLJAJU RUKE: Fenerbahče drastično oslabljen pred meč u Beogradu

Novosti online

08. 11. 2023. u 14:04

Turski tim će u četvrtak od 20.30 biti oslabljen protiv Partizana u sedmom kolu Evrolige, a glavobolje za Dimitrisa Itudisa, trenera turskog velikana, sve su veće.

У ПАРТИЗАНУ ТРЉАЈУ РУКЕ: Фенербахче драстично ослабљен пред меч у Београду

Foto: N.Paraušić

Kako prenosi novinarka grčkog Sport24 Vasiliki Karamuza pozivajući se na zvanične izvore, u sastavu ekipe iz Istanbula neće biti četvorice košarkaša.

Za Dajšona Pjera se i pre znalo da ima problema sa listom i da sigurno neće igrati, kao i da je Sertadž Šanli neizvestan usled povrede zgloba.

I za centra se baš kao i za krilnog igrača prema ovim navodima ističe da neće biti u sastavu, a na listu povređenih dodati su Nik Kalates i Marko Gudurić zbog navodnih povreda kolena.

Raul Neto i Metedžan Birsen su van tima već duži vremenski period, a ostaje da se vidi da li će neko od gorepomenutih igrača ipak izaći u četvrtak na teren "Štark arene".

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)