''TRENER NAM JE REKAO DA ZABORAVIMO PARTIZAN'' Marko Simonović pred meč sa Bajernom

Novosti online

01. 11. 2023. u 15:40

Košarkaš Crvene zvezde Marko Simonović rekao je pred meč protiv Bajerna u 6. kolu Evrolige da im je trener Janis Sferopulos rekao da zaborave na dva poraza od Partizana i da njihova sezona tek kreće.

ТРЕНЕР НАМ ЈЕ РЕКАО ДА ЗАБОРАВИМО ПАРТИЗАН Марко Симоновић пред меч са Бајерном

M. Vukadinović

Crveno-beli sutra u šestom kolu Evrolige dočekuju Bajern od 18.30 sati u Areni.

Na pitanje novinara šta je Zvezdi nedostajalo u mečevima protiv Partizana, Simonović je istakao da je energija bila na niskom nivou.

- Energija sigurno, energija nije bila kakvu smo želeli, bilo je tu dosta grešaka u odbrani. Trudimo se da to ispravimo, trener nam je rekao da zaboravimo ova dva meča i da naša sezona tek kreće. Nadam se pobedi protiv Bajerna i dobroj atmosferi. Nismo krenuli kako smo želeli, sigurno da postoji pritisak, ali sad igramo pred svojim navijačima. Pravo vreme da pokažemo reakciju - rekao je Simonović.

Upitan je crnogorski reprezentativac i o Seržu Ibaki, koji je jedna od uzdanica Bajerna u novoj sezoni.

Imao sam priliku da prošle godine igram protiv njega u NBA ligi, sigurno da on mnogo znači Bajernu. Mislim da naša želja ne dolazi u pitanje, da moramo da pokažemo uspon posle poraza - dodao je Simonović.

Prvi od dva "večita derbija" Simonović je propustio zbog povrede, ali je istakao da se sad oseća dobro.

- U dogovoru sa trenerom nisam ulazio u igru u meču protiv Partizana u Evroligi. Sad se osećam dobro, nadam se da ću igrati i bolje i više, ali pre svega se nadam da će tim odigrati bolje - zaključio je Simonović.

BONUS VIDEO: Cilj mi je bio da igram za Zvezdu ili Partizan

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KADA JE RAK PLUĆA IZLEČIV? Doktorka Đurđević dala odgoor na pitanje o strašnoj bolesti (VIDEO)