DŽABA VAM I JANIS! Bogdan Bogdanović izrešetao Milvoki (VIDEO)

Novosti online

30. 10. 2023. u 08:00

Košarkaši Atlante pobedili su noćas Milvoki sa 127:110 i ostvarili prvu pobedu u novoj sezoni NBA lige.

ЏАБА ВАМ И ЈАНИС! Богдан Богдановић изрешетао Милвоки (ВИДЕО)

Foto: EPA-EFE/ERIK S. LESSER SHUTTERSTOCK OUT

U ekipi Atlante osmorica igrača postigla su dvocifreni broj poena, a najefikasniji je bio Tre Jang sa 20 uz 11 asistencija. Srpski reprezentativac Bogdan Bogdanović postigao je 17 poena uz šest asistencija i dve ukradene lopte, Deandre Hanter i Dežnte Majer dodali su po 15 poena, a Klint Kapela 12 poena i 12 skokova.

U ekipi Milvokija najefikasniji je bio Janis Adetokunbo sa 26 poena uz 11 skokova, Malik Bizli postigao je 18, a Bruk Lopez 13 poena. Demjan Lilard utakmicu je završio sa šest poena, pet asistencija, četiri skoka i dve ukradene lopte.

Košarkaši Sakramenta pobedili su posle produžetka Los Anđeles Lejkerse sa 132:127. Kingse su predvodili De'Aron Foks sa 37 poena i osam asistencija i Malik Monk sa 22 poena, od kojih je 11 postigao u produžetku i imao asistenciju za Kevina Hertera koji je postigao trojku 32 sekunde pre kraja.

Herter je završio meč sa 12 poena, sedam skokova i četiri asistencije.

Kigan Marej pobedi je doprineo sa 17 poena, osam skokova i pet asistencija, a Domantas Sabonis sa 12 poena, 15 skokova i pet asistencija.

U ekipi iz Los Anđelesa Entoni Dejvis bio je najefikasniji sa 30 poena uz 16 skokova, a Lebron Džejms postigao je 27 poena uz 15 skokova i osam asistencija. Torin Prins dodao je 20 poena, a D'Anđelo Rasel 17 poena i devet asistencija.

Košarkaši Golden Stejta pobedili su Hjuston sa 106:95 i ostvarili osmu uzastopnu pobedu u međusobnim duelima. Voriose su predvodili Stefen Kari sa 24 poena, sedam skokova i šest asistencija i Klej Tompson sa 19 poena. Geri Pejton dodao je 15, a Endru Vigins 13 poena.

Prvu utakmicu ove sezone odigrao je Drejmond Grin i postigao je četiri poena uz po pet skokova i asistencija, zbog čega je Kris Pol bio rezervista i to je prvi put u NBA karijeri da je Pol počeo meč sa klupe.

U ekipi Hjustona, koja je pretrepla sva tri poraza, najefikasniji su bili Džejlen Gris sa 21 poenom uz devet skokova i Alperen Šengun sa 19 poena uz sedam asistencija i pet skokova. Srpski centar Boban Marjanović nije igrao.

Košarkaši Filadelfije pobedili su Portland sa 126:98 i vezali drugu pobedu. Ekipu je do pobede predvodio Džoel Embid sa 25 poena, 15 skokova, sedam asistencija, šest blokada i dve ukradene lopte. Tajris Maksi doprineo je sa 26 poena i 10 skokova, a Tobajas Haris sa 24 poena.

Džejms Harden utkamicu je gledao sa klupe i ove sezone još nije igrao.

U ekipi Portlanda najefikasniji su bili Šejdon Šarp sa 20 poena, Malkolm Brogdon sa 18 i Džerami Grant sa 17 poena.

Los Anđeles Klipersi pobedili su San Antonio sa 123:83 i zabeležili drugu pobedu. Kavaj Lenard bio je najefikasniji u pobedničkoj ekipi sa 21 poenom, dok je Rasel Vestbruk postigao 19 poena uz osam skokova. Pol Džordž imao je takođe 19 poena, a Ivica Zubac 16 poena i osam skokova.

U ekipi San Antonija najefikasniji je bio Devin Vasel sa 14 poena, Džedi Osman postigao je 12 poena, dok je Viktor Vembanjama meč završio sa 11 poena, pet skokova i dve asistencije.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SESTRA UBIJENOG DALIBORA NAPISALA PESMU BRATU: Proklinjem mu ruku iz koje je svaki metak ispalio (VIDEO)