''OSEĆAJ JE JAKO ČUDAN'' Ognjen Dobrić nakon prve utakmice u karijeri protiv Crvene zvezde

Novosti online

21. 10. 2023. u 09:51

Košarkaš Virtusa Ognjen Dobrić prvi put u karijeri igrao je protiv Crvene zvezde, klubu u kom je proveo nekoliko uspešnih sezona.

ОСЕЋАЈ ЈЕ ЈАКО ЧУДАН Огњен Добрић након прве утакмице у каријери против Црвене звезде

Ognjen Dobrić/FOTO: Profimedia

- Čudno, jako čudno. Očekivano čudna utakmica, ali nekako se završila sa najboljim mogućim scenarijom za mene. Došli smo do pobede sa profesionalne strane. Nisam odigrao majstorsku utakmicu. Mislim da je Zvezda pokazala dobro lice - počeo je Dobrić.

Analiziro je dodatno utakmicu i srećan je zbog pobede novog kluba.

- Posle našeg velikog vođstva se vratila u igru i da je došla u egal utakmicu. Mi smo pokazali više sigurnosti i koncentracije u završnici i stigli do pobede.

Na pitanje da li mu je trener Banki nešto rekao ili zamerio zbog emotivnog značaja i nešto slabije utakmice, Dobrić odgovara:

- Nije i on je to očekivao. To se znalo. Nije to ništa čudno, znao sam i ja da će biti tako. Sada je lakše pošto je prošla utakmica pa sada do marta neću igrati protiv Zvezde.

Za kraj je Dobrić prokomentarisao i nesportsku grešku nad Dejanom Davidovcem u prvoj četvrtini.

Da, slučajno je bilo. Nisam hteo da ga udarim ili povredim. Krenuo sam na loptu, ali se ispostavilo da sam ga jače udario. Iskupio se tako što je promašio bacanje - završio je bivši košarkaš crveno-belih.

BONUS VIDEO: SEĆANjE NA NIKITU: Dragan Nikitović, legendarni sportski novinar, napustio nas je pre 26 godina

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave