"ISTINA JE SAMO JEDNA": Oglasili se iz Zvezde o slučaju Nemanje Bjelice

Novosti online

11. 10. 2023. u 13:10

Košarkaški klub Crvena zvezda oglasio se povodom situacije u kojoj je Nemanja Bjelica, a sa Malog Kalemegdana jasno poručuju – nema sukoba između iskusnog košarkaša i trenera Duška Ivanovića.

ИСТИНА ЈЕ САМО ЈЕДНА: Огласили се из Звезде о случају Немање Бјелице

FOTO: N. Paraušić

- Istina je samo jedna. Nema sukoba između Ivanovića i Bjelice. Oglasićemo se za nekoliko dana - poručili su iz crveno-belog tabora.

Spekulisalo se u medijima svašta o razlozima. Prvo se pojavila informacija da je teško povređen, potom su pojedini pisali i o određenim sukobima sa Duškom Ivanovićem.

Novinari su na treningu pred put Zvezde u Kaunas, gde će u petak od 19 časova odigrati meč protiv Žalgirisa u 2. kolu Evrolige, želeli da čuju i stav trenera Zvezde o ovoj situaciji sa Bjelicom, kako bi odagnao misteriju i iz prve ruke otkrio šta se dešava.

Međutim, iz Zvezde su poručili da trener pred važan meč ne želi da priča o drugim temama osim utakmice, a povodom Bjelice je istaknuto da će se klub uskoro zvanično obratiti.

Bjelica je, pored Zvezde, iz koje je kao klinac i dospeo na veliku scenu, nastupao i za Kahu Laboral i Fenerbahče, a igrao je i u NBA ligi za Sakramento kingse, Minesotu, Majami, kao i za Golden Stejt sa kojim je osvojio titulu NBA lige.

Sa reprezentacijom Srbije, Bjelica je osvojio zlato na Univerzijadi 2009. godine, kao i srebrnu medalju na Evropskom prvenstvu 2009. godine. Takođe, srebro na Svetskom prvenstvu osvojio je 2014. godine.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)