PARTIZAN DOMINANTAN PROTIV KRKE: Crno-beli u Novom Mestu zalečili evroligaške rane

Novosti online

08. 10. 2023. u 17:49

Košarkaši Partizana ubedljivo su savladali Krku na gostovanju (96:56) u okviru 2. kola ABA lige

ПАРТИЗАН ДОМИНАНТАН ПРОТИВ КРКЕ: Црно-бели у Новом Месту залечили евролигашке ране

FOTO: M. Vukadinović

Tokom prve četvrtine videla se haotična igra se obe strane, i Krka i Partizan imali su izezetno loš šut iz igre, ali su crno-beli rešili prvu deonicu rezultatom 16:11.

U drugoj četvrtini izabranici Željka Obradovića odigrali su znatno bolje u napadu, a i odbrambeno su podigli nivo igre, i ubacuju 29 poena, dok su primili samo 11, te tako crno-beli odlaze sa + 23 na poluvreme.

Treća četvrtina je bila napadački vrlo dobra sa obe strane, Krka uspeva prvi put u nekoj četvrtini da isparira poenterski crno-belim, dok je Partizan imao odgovor i na to i uspeo je da još više uveća prednost i mirno ulazi u poslednju deonicu sa + 26.

Četvrta četvrtina je u potpunosti bila u znaku aktuelnog šampiona ABA lige i letošnjeg pojačanja Pi Džej Doužera, koji je sjajno odigrao poslednju deonicu i doprineo Partizanu da još više uveća prednost i lako stigne do druge pobede u ABA ligi.

Najbolji pojedinci u redovima Krke bili su Miha Čerkvenik i Hamilton sa 14 poena dok su u redovima pobeničke ekipe najbolji bili Aleksa Avramović sa 15 , Koprivica sa 12 dok je Doužer dodao 11 poena.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)