IVANOVIĆ PRED CEDEVITA OLIMPIJU: Potrebna nam je puna koncentracija i visok intezitet

Novosti online

07. 10. 2023. u 15:40

CRVENA zvezda drugu utakmicu u ABA ligi igra protiv Cedevita Olimpije. O meču sa timom iz Ljubljane govorio je trener crveno-belih Duško Ivanović.

ИВАНОВИЋ ПРЕД ЦЕДЕВИТА ОЛИМПИЈУ: Потребна нам је пуна концентрација и висок интезитет

M. Vukadinović

Strateg šampiona Srbije je imao reči hvale za protivnika, a od svojih izabranika traži da budu koncentrisani.

- Očekuje nas jedna vrlo iskusna ekipa prevođena odličnim trenerom. Cedevita Olimpija je opasan protivnik, igraće iz utakmice u utakmicu sve bolje, imali su dosta promena i potrebno je vreme da se uigraju, kao i mi. Potrebna nam je puna koncentracija u ovom meču, visok intenzizet koji tražim od momaka, i velika podrška sa tribina. Pozivam navijače da dođu i podrže nas jer je uz podršku što uvek kažem sve mnogo, mnogo lakše - rekao je Ivanović.

Publiku je u "Arenu" pozvao i krilni košarkaš Crvene zvezde Stefan Lazarević.

- Očekuje nas utakmica sa dobrom ekipom u kojoj se nalazi veliki broj vrlo iskusnih igrača počev od Blažića, Kobsa, Radičevića, Klobučara... da ih ne nabrajam sve, ali zaista dobar tim kome će kao i nama biti potrebno vreme da se uigra i pokaže kvalitet. Dobro smo počeli u oba takmičenja i želimo da nastavimo u istom ritmu, ali ćemo morati da odigramo jednu dobru utakmicu. Zato pozivam naše navijače da nam pruže podršku, u novom smo ambijentu kada je ABA liga u pitanju, ovo će nam biti prva utakmica u "Areni" u ABA ligi - naglasio je Lazarević.

Utakmica Crvena zvezda - Cedevita Olimpija igra se u nedelju od 19.45.

BONUS VIDEO: NESVAKIDAŠNjA KOREOGRAFIJA: Ovo su "delije" uradile za meč Zvezda - Jang bojs u Ligi šampiona

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)