"OTEO" DEVOJKU KVINSIJU MILERU, A SAD.... Potpisao za klub koji kreće po NBA titulu!

Novosti online

01. 10. 2023. u 22:06

Dok je Kvinsi Miler igrao za KK Crvena zvezda, mnogo pažnje je privlačila i njetova tadašnja devojka Alija Peti. Pažnju je privlačio i njihov raskid, a momak koji je za taj događaj "kriv" - danas je u centru pažnje iz skroz drugih razloga.

ОТЕО ДЕВОЈКУ КВИНСИЈУ МИЛЕРУ, А САД.... Потписао за клуб који креће по НБА титулу!

Twitter / AaleeyahPetty

Alija Peti je napustila Milera da bi se zabavljala sa momkom koji je, za razliku od njenog dotadašnjeg dečka, ostao u NBA: u pitanju je bio Kameron Pejn.

Njihova veza, međutim, nije baš nešto predugo potrajala, ali se Pejn pominjao kada se Peti porodila. Međutim, ona je nedugo zatim rekla da je otac te bebe - jedan drugi NBA igrač, Brendon Ingram.

Bilo kako bilo, Kameron Pejn je "nastavio svojim putem", a od danas je - na šampionskoj stazi.

Naime, košarkaški klub Milvoki Baks potpisao je večeras jednogodišnji ugovor sa - Pejnom, prenosi američki "Atletik".


Kameron Pejn (29) je prošle sezone za Finiks prosečno postizao 10,3 poena i imao 2,2 skoka i 4,5 asistencija po utakmici. On je pre Finiksa igrao za Klivlend, Čikago i Oklahomu.

Milvoki je ranije ove nedelje angažovao Demijana Lilarda iz Portlanda, a pridruživši ga dvostrukom MVP-u lige, Janisu Adetokumbu, pokazao je jasne znake da želi po novu titulu (posle one osvojene 2021.).

Kada počinje NBA liga?

NBA liga će "početi" sledećeg ponedeljka trening kampovima, tj. mini-pripremama ekipa, a 5. oktobra "kreću" predsezonske utakmice. Takmičarski deo NBA sezone počinje 25. oktobra. Otvoriće ga u Denveru Jokićevi nagetsi i to derbijem protiv Los Anđeles lejkersa. Istog dana sastaće se Golden Stejt - Feniks, ali u kasnijem terminu.

A ako vam se košarka sviđa, NBA kao njen sastavni deo, kao i sve što u njoj rade Nikola Jokić i Denver, ali i ne samo oni već i svi ostali srpski i drugi asovi, pratite ih na sportskim stranicama portala "Novosti". 

Na sasvim ste dobrom mestu.

Bonus video:  Nikola Jokić - od dobroćudnog debeljuce, do najboljeg i najplaćenijeg košarkaša na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)