ZVEZDA I MAKABI ODIGRALI NEVEROVATAN MEČ: Crveno-beli pali posle dva produžetka na turniru na Kipru

Novosti online

22. 09. 2023. u 20:29

KOŠARKAŠI Crvene zvezde izgubili su od Makabija posle dva produžetka sa 112:109 (13:20, 31:23, 19:19, 21:22, 11:11, 17:14) u prvoj utakmici na pripremnom turniru na Kipru.

ЗВЕЗДА И МАКАБИ ОДИГРАЛИ НЕВЕРОВАТАН МЕЧ: Црвено-бели пали после два продужетка на турниру на Кипру

FOTO: KK Crvena zvezda

Crveno-beli su došli oslabljeni bez dva važna igrača Šabaza Nejpira i Miloša Teodosića. Iako bez njih, pružili su dobar otpor timu iz Tel Aviva koji je igrao u kompletnom sastavu.

Izabranici Duška Ivanovića su bolje otvorili susret od protivnika i prvi period su dobili sa 13:20. U drugom kvartalu Makabi je pronašao ritam u napadu i na odmor su otišli sa +1 - 44:43.

Igralo se veoma agresivno u odbrani na obe strane kao da je takmičarski meč u pitanju. Iako je susret prijateljski i Zvezda i Makabi su želeli pobedu. Na kraju je to bio izraelski velikan.

Meč je rešen posle dva produžetka i u neizvesnoj završnici. Crveno-beli su imali dobru priliku da trijumfuju posle 40 minuta. Nemanja Nedović je u finišu pogodio tri vezane trojke, a četiri u četvrtom periodu. Ipak, poslednji šut za tim sa Malog Kalemegdana uzeo je Rokas Gedraitis i nije bio precizan. Takođe, i na kraju prvog produžetka Zvezda je imala šansu za trijumf, no Nedović je morao da uzme težak šut i nije bio precizan.

Na kraju su se radovali izabranici Odeda Kataša koji su na krilima Romana Sorkina i Tamira Blata uspeli da dođu do pobede.

Zaista su obe ekipe priredile sjajnu predstavu ljubiteljima igre pod obručima i veoma dobrih 50 minuta.

Crvena zvezda sutra od 15.45 igra protiv Žalgirisa koji se danas sastaje sa Olimpijakosom.

BONUS VIDEO: Sjajna atmosfera na dočeku košarkaša i Novaka Đokovića

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA JE ŠOKIRANA: Evo šta je američka teniserka uradila kada se Ruskinja povredila (VIDEO)