"OTKRILI SU MI DETALJ IZ SVLAČIONICE!" Evo zašto je Novak Đoković plakao kao dete na balkonu tokom dočeka!

Novosti online

14. 09. 2023. u 21:53

Španija i Srbija igraju u Dejvis kupu u Valensiji meč od kog mnogo toga zavisi oko plasmana na završni turnir čiji je domaćin Malaga, a Novak Đoković je uoči duela sa "furijom" otkrio jedan vrlo zanimljiv detalj.

ОТКРИЛИ СУ МИ ДЕТАЉ ИЗ СВЛАЧИОНИЦЕ! Ево зашто је Новак Ђоковић плакао као дете на балкону током дочека!

Screenshot: RTS

Bilo je na toj konferenciji izuzetno zanimljivo, i kada je tema bio Karlos Alkaraz (koga je Novak branio od španske javnosti), i kad ase desio jedan veoma duhoviti momenat, za koji se Nole pobrinuo kada je čuo pitanje na španskom, ali i kada su na red došla pominjanja 16. veka, Hrvata i Noletovog odbijanja da se pridruži "španskoj hajci".

Ali, bilo je zanimljivo i kada je završen deo obraćanja na stranim jezicima, jer je na srpskom upitan - što je u utorak onoliko plakao na balkonu, prilikom dočeka koji je priređen košarkašima, basketašima i njemu.

A Noletov odgovor je glasio ovako:

- Bilo je veoma emotivno, osećao sam se mnogo uzbuđeno... Bio sam dirnut činjenicom da delim balkon sa košarkašima i basketašima, sa našim najvećim šampionima, sportistima, koji su veliki ambasadori naše zemlje. Imao sam čast i zadovoljstvo da nekoliko puta budem na tom balkonu tokom karijere, zbog svojih rezultata, i ovaj mi je verovatno najdraži, osim onog iz 2011, kada sam osvojio Vimbldon (prvi put), što je (doček) bilo nešto neponovljivo u tom smislu. Doček sam imao i sa reprezentativcima, kada smo osvojili prvu "salataru" (Dejvis kup) i sada ovaj doček, na kome sam bio veoma emotivan. A bio sam dirnut činjenicom... Znate, pitali su me zbog čega sam bio toliko dirnut, zbog čega me je to toliko potreslo. Rekao sam da je, pre nego što sam izašao na binu, "Beogradski sindikat" pevao pesmu koju su posvetili meni. Za nju sam već čuo, ali nisam očekivao da su čuli košarkaši! I onda, kada sam video njih, kako su pevali, s kojom strašću su pevali, i kada su mi rekli da su to slušali svaki dan u svlačionici na Svetskom prvenstvu... i prosto, ta energija, publika, mnogo mladih ljudi koji su nosili srpske trobojke, gde su se pevale naše pesme. Jednostavno, ceo kompletan ugođaj je bio nešto što nisam doživeo do sada i zato sam se toliko potresao. To su bile, naravno, suze radosnice i zahvalnost za sve te ljude koji su učinili da se tako osećam - otkrio je Nole u Valensiji.

Ako vas Novak Đoković zanima, sve najnovije i najvažnije vesti o njemu, ali i one najzanimljivije, pratite i dalje na sportskim stranicama portala "Novosti".

Na sasvim ste dobrom mestu.

Bonus video: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)