ZVEZDA KOMPLETIRA TIM: Brazilac stigao u Beograd (VIDEO)

Novosti online

11. 09. 2023. u 15:27

CRVENA zvezda polako kompletira tim za narednu sezonu. Igrači koji su učestvovali na Svetskom prvenstvo priključuju se ekipi, pa trener crveno-belih ima sve više košarkaša na treningu.

ЗВЕЗДА КОМПЛЕТИРА ТИМ: Бразилац стигао у Београд (ВИДЕО)

FOTO: EPA

U Beograd je posle sjajno odigranog Mundobasketa u dresu Brazila stigao plejmejker Jago dos Santos koji je na Mali Kalemegdan stigao iz Ulma.

Ostaje da se vidi kakvu je ulogu crnogorski stručnjak namenio ovom 23-godišnjaku, s obzirom na to da na poziciji organizatora igre Zvezda ima još Šabaza Nejpira i Miloša Teodosića.

- Zdravo, ja sam Jago, jako sam srećan što sam ovde. Ovo je san za mene i moju porodicu i to je to - kratko je po dolasku u glavni grad Srbije poručio novi igrač šampiona naše zemlje.

Crveno-belima je ostalo još da se priključe centri Majk Tobi i Marko Simonović, kao i srebrni na Svetskom prvenstvu sa reprezentacijom Srbije Dejan Davidovac.

BONUS VIDEO: ORLOVI UŠLI U AVION: Reprezentativci spremni za povratak u Beograd

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!