KAKVA BOMBA NA MALOM KALEMEGDANU! Zvezda uzima bivšeg reprezentativca Srbije i nekadašnjeg NBA asa

Novosti online

11. 09. 2023. u 11:04

Košarkaški klub Crvena zvezda od naredne sezone izgledaće potpuno drugačije u odnosu na prošlu. Dovedena je skoro kompletno nova ekipa, a poslednje pojačanje u nizu moglo bi da bude i jedno od najzvučnijih. Kako sada stvari stoje, košarkaš Nemanja Bjelica na korak je od povratka u Crvenu zvezdu, ali prvo treba sve da završi oko raskida sa Fenerbahčeom, prenosi Meridiansport.

КАКВА БОМБА НА МАЛОМ КАЛЕМЕГДАНУ! Звезда узима бившег репрезентативца Србије и некадашњег НБА аса

Foto: Nebojsa Parausic

Navodno, klub iz Istanbula više ne računa na bivšeg igrača, kao ni na Nika Kalatesa, što je znak da obojica mogu da traže novi klub.

- Posle zvaničnog razlaza Bjelice i Fenerbahčea Nemanja bi mogao da se priključi pripremama Zvezde, posle čega će biti jasnije da li će saradnja dve strane biti dugoročnija, kao što je bilo od 2008. do 2010. kada se afirmisao u dresu kluba sa Malog Kalemegdana - piše u tekstu.

Bjelica je u Zvezdu stigao 2008. iz anonimnog austrijskog kluba Traškišen Lajonsa. 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)