"MOGLO JE DA SE ZAVRŠI TRAGIČNO"! Pešić o drami Boriše Simanića: Mnogo je krvario...

Novosti online

31. 08. 2023. u 12:54

Košarkaš Srbije Boriša Simanić završio je učešće na Svetskom prvenstvu, nakon što je hitno operisan u Manili zbog povrede koju je zadobio tokom utakmice protiv Južnog Sudana, saopštio je danas Košarkaški savez Srbije.

МОГЛО ЈЕ ДА СЕ ЗАВРШИ ТРАГИЧНО! Пешић о драми Борише Симанића: Много је крварио...

Screenshot: RTS

Simanić je povređen pred kraj jučerašnje utakmice, kada je pod košem dobio jak udarac laktom u predelu bubrega. Procena sudija je da udarac nije bio nameran, ali Simanić zbog bolova nije mogao da završi utakmicu.

Selektor Svetislav Pešić je izašao u javnost sa informacijama o zdravstvenom stanju našeg košarkaša.

- Najvažnija vest je da je Boriša operisan i da je u dobrom stanju sada. To je važno pre svega za njega i njegovu familiju, a i za nas. Ne samo što je naš igrač, nego je Boriša omiljen kod svih naših igrača i kod trenera. I ja odavde želim da mu pošaljem zagrljaje i poljupce, da izdrži još jedan dan, to će biti kriza, operacija je uspela. Velika je pomoć doktora koje je organizovao naš profesor Radovanović, u lošoj situaciji dobro je da je profesor bio sa njim i da se tako završilo - rekao je Pešić i dodao:

- To je bio šok za sve nas, nismo očekivali da taj udarac koji je dobio može da bude ne bolan, nego tragičan, ali dobro je da se dobro završilo. Ekipa je bila budna celu noć... Tražila se dodatna krv, jer je mnogo krvario, ali sve se dobro završilo i svi želimo da se dobro oporavi.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)