"NIŠTA NE OČEKUJEM OD SRBIJE": Žarko Paspalj pesimista pred start Svetskog prvenstva

Novosti online

21. 08. 2023. u 14:52

Slavni košarkaš Žarko Paspalj nema naročitih očekivanja od reprezentacije Srbije na predstojećem Svetskom prvenstvu.

НИШТА НЕ ОЧЕКУЈЕМ ОД СРБИЈЕ: Жарко Паспаљ песимиста пред старт Светског првенства

Foto: N.Paraušić

Srbija će igrati u grupi sa Kinom, Južnim Sudanom i Portorikom. Prvi meč izabranici Svetislava Pešića igraju sa timom iz Azije u subotu, sa Portorikom u ponedeljak, a sa Južnim Sudanom je duel na programu u sredu.

- Na predstojećem Svetskom kupu ne očekujem ništa od Srbije ako je očekivanje da budemo recimo peti, odnosno da se izbori olimpijska viza. Bio bih više nego zadovoljan. Ali da kažem da ću da gledam bez opterećenja, posle svega što se dešavalo nacionalnom timu, to je jednostavno nemoguće. Ovi momci, šta god da su uradili, dobro su uradili, čak i ako ne dobace do Olimpijskim igrama sledeće godine. Mada, veoma je bitno imati kontinuitet učešća na Igrama. Nisam očekivao ovoliko otkaza, ali šta je, tu je… -  rekao je Paspalj u intervjuu za "Sport klub".

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)