FENERBAHČE U OFANZIVI: Slukas sve dalje od Partizana

Novosti online

29. 06. 2023. u 19:55

IAKO je u januaru zašao u 34. godinu, grčki veteran Kostas Slukas i dalje je jedan od najtraženijih plejmejkera u evropskoj košarci.

ФЕНЕРБАХЧЕ У ОФАНЗИВИ: Слукас све даље од Партизана

Foto: N. Paraušić

Prema poslednjim informacijama, Fenerbahče je poslao konkretnu ponudu za njegov povratak u klub u kojem je proveo pet sezona (2015-2020) i sa kojim je pod vođstvom Željka Obradovića osvojio Evroligu 2017. Nedavno su se pojavile glasine da je Obradović zainteresovan da obnovi saradnju sa Slukasom, ovog puta u Partizanu, posebno imajući u vidu da je neizvesno da li će u timu ostati Dante Egzum, koji trenutno ispituje opcije za povratak u NBA. 

Plejmejker Olimpijakosa, koji želi da ga zadrži u svojim redovima, dovodio se u vezu i sa Barselonom i milanskim Armanijem. Sledeća nedelja mogla bi da bude ključna po pitanju gde će trostruki šampion Evrolige nastaviti karijeru.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

REŠILA DA PROGOVORI! Zbog nje je himna Rusije intonirana u Beogradu, pa odjednom prekinuta - evo šta šampionka Evrope sad kaže o tome (VIDEO)