DŽELAT SRBIJE MU SE UZALUD NADAO: Ameri jači za još jednog igrača na Svetskom prvenstvu

Novosti online

24. 06. 2023. u 22:02

KOŠARKAŠKA reprezentacija SAD dobila je novo pojačanje pred svetsko prvenstvo.

ЏЕЛАТ СРБИЈЕ МУ СЕ УЗАЛУД НАДАО: Амери јачи за још једног играча на Светском првенству

FOTO: FIBA.Basketball

Ruki sezone u NBA ligi, Paolo Bankero, momak koji vuče italijanske korene, prihvatio je poziv reprezentacije Sjedinjinih Američkih Država. On će imati priliku da igra na Mundobasketu koji se igra u avgustu u Japanu, Indoneziji i na Filipinima.

Bankero je svojom odlukom iznenadio mnoge jer je pre samo godinu dana najavljivao da će igrati za reprezentaciju Italije.

- Planiram da igram za nacionalni tim Italije. Nisam siguran kada, nisam još uvek bio tamo, ali to koliko ljubavi dobijam odande je neverovatno. Ne mogu da sačekam da odem u Italiju, rekao je on pre samo godinu dana.

Podsetimo, Italijani su na prošlom Evropskom prvenstvu zaustavili Srbiju, predvođenu Nikolom Jokićem, u osmini finala (94:86), a takođe su bili dželati "orlova" i na kvalifikacionom turniru za Olimpijske igre u Tokiju.

Do sada je potvrđeno da će za SAD nastupati 11 igrača. Pre nove zvezde Orlanda, prijavljeni su:

Brendon Ingram (Nju Orleans), Entoni Edvards (Minesota), Tajris Halibarton (Indijana), Ostin Rivs (L.A. Lejkers), Mikal Bridžis (Bruklin), Bobi Portis (Milvoki) i Džejlen Branson (Njujork) i Džeren Džekson (Memfis), Voker Kesler (Juta) i Kam Džonson (Bruklin).

BONUS VIDEO: „KLASIĆI“ NIKOLE JOKIĆA: Gde su sada igrači koji su birani ispred Somborca 2014?

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LETOVANJE U HURGADI: Ovo su cene i povoljnosti za tu destinaciju (FOTO)