"IDEMO PO TITULU!" Duško Ivanović i pored 0:2 ubeđen da Zvezda može da odbrani ABA tron protiv Partizana

Novosti online

15. 06. 2023. u 22:25

PARTIZAN i Crvena zvezda su se u četvrtak sastali u drugom meču finala ABA lige za sezonu 2022/2023, a bez obzira na to kako se meč završio, bila je veoma zanimljiva reakcija trenera crveno-belih Duška Ivanovića.

ИДЕМО ПО ТИТУЛУ! Душко Ивановић и поред 0:2 убеђен да Звезда може да одбрани АБА трон против Партизана

Photo: Partizan Mozzart Bet/Emilija Jovanović

Podsetimo, Partizan je ponovo pobedio Crvenu zvezdu i poveo sa 2:0 u finalu ABA lige.

Ivanović je najpre ovako sumirao utiske:

- Prvo, čestitke Partizanu. On je iskoristio vrlo dobro prednost domaćeg terena i vodi sa 2:0. Mi smo večeras igrali mnogo bolje u 1. poluvremenu, imali smo šansu da pobedimo, ali mislim da smo darovali pobedu Partizanu, nešto promašajima, a naročito padom u odbrani u 2. poluvremenu. Dobro, 2:0 je, igra se do tri. Ništa to ne menja. Ni naš "filing" da možemo da pobedimo, ni naše ambicije da možemo da osvojimo ABA ligu - rekao je najpre Ivanović.

Tada je neko u sali za konferencije za štampu nešto dobacio trneru Zvezde, koji se zbunio, pa iznenadio bezobrazlukom i ponudio da ode. Ipak, rešio je da nastavi da odgovara na pitanja. Sledeće je bilo šta njegova ekipa može da popravi u narednoj utakmici, a on je insistirao "u utakmicama"

- Nama je samo falio dobar završetak naših akcija. Mi smo imali nekoliko zicera koje smo promašili, zbog toga nam je pala koncentracija u odbrani. A ona mora da se igra 40 minuta.

Na pitanje šta mu uliva samopouzdanje u uspeh posle 0:2, odgovorio je ovako:

- To što ja jako verujem u moje igrače. Stvarno, iskreno mislim da možemo da pobedimo Partizan. Ako neko hoće da pobedi u finalu, onda ne sme da ima sumnje. A ni ja ni moji igrači ne sumnjamo da možemo do trijumfa - ubeđen je Duško Ivanović.

Bonus video:  Porodica promenila "Oče naš" zbog KK Partizan

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (5)

HITAN PRIJEM: Srđan Đoković primljen u Urgentni centar!