ZVEZDA KRENULA U ODBRANU TITULE: Crveno-beli ubedljivi protiv FMP-a, pobeda ih deli od trofeja

Novosti online

09. 06. 2023. u 19:43

KOŠARKAŠI Crvene zvezde pobedili su FMP sa 94:70 (29:16, 24:12, 20:21, 21:21) u dvorani "Aleksandar Nikolić" u prvoj utakmici finala Superlige Srbije.

ЗВЕЗДА КРЕНУЛА У ОДБРАНУ ТИТУЛЕ: Црвено-бели убедљиви против ФМП-а, победа их дели од трофеја

FOTO: ABA liga j.t.d. / Dragana Stjepanović

Odigrali su crveno-beli poslednji meč 23. maja, ali duga pauza od utakmica nije ostavila traga na izabranicima Duška Ivanovića koji su pružili odličnu partiju.

Nije bilo neizvesnosti na ovom susretu. Domaćin je na poluvremenu imao 25 razlike - 53:28. Ništa se nije promenilo ni u drugom delu meča, pa je Zvezda održala veliko vođstvo.

Ubedljiva prednost omogućila je crnogorskom stručnjaku da pruži priliku svim igračima i tako ih uvede u ritam mečeva, s obzirom na to da ekipu već u utorak očekuje početak finalne serije ABA lige.

Crveno-beli utakmice protiv "pantera" moraju da igraju bez dva strana košarkaša zbog propozicija takmičenja, pa su van sastava ostali Nikola Ivanović i Džon Holand.

Najefikasniji kod pobednika bio je Luka Mitrović koji je postigao 21 poen, pratio ga je Nemanja Nedović sa 13. Na drugoj strani najbolji je bio Ebuka Izundu sa 11, dok je Ranko Simović brojao do 10.

Druga utakmica na programu je u nedelju od 12 sati i ukoliko Zvezda trijumfuje odbraniće titulu prvaka Srbije.

BONUS VIDEO: ONI SU NAŠ PONOS! Posle Đokovića, Jokiću uručeno značajno priznanje

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

JOKIĆ I DONČIĆ SE SMEJU SVIMA: Kakve reči čuvenog NBA asa (VIDEO)