KK PARTIZAN DOBIJA POJAČANJE? Dobio je odrešene ruke, a "lud" je za crno-belima

Novosti online

04. 06. 2023. u 14:00

Nenad Dimitrijević nije više član Valensije, saopštio je španski košarkaški klub na zvaničnom sajtu.

КК ПАРТИЗАН ДОБИЈА ПОЈАЧАЊЕ? Добио је одрешене руке, а луд је за црно-белима

Foto: Profimedia

Dimitrijević (25) je stigao u Valensiju 2021. godine, ali je prošle godine poslat u ruski UNIKS na pozajmicu, gde je bio jedan od najzaslužnijih za osvajanje titule u VTB ligi.

Po povratku sa pozajmice, u Valensiji su odlučili da raskinu saradnju sa makedonskim reprezentativcem, koji je sad slobodan u izboru novog kluba.

Prethodnih nedelja pisalo se da su brojni evroligaški klubovi zainteresovani za njegovo dovođenje, a da li je moguća sledeća destinacija Beograd, videćemo u skorijem periodu, pošto je Nenad veliki navijač Partizana.

On je pre nekoliko meseci izjavio da mu cela porodica navija za Partizan, te da bi voleo da obuče crno-beli dres.

– Išao sam kao klinac da gledam utakmice Partizana. Bio sam na četvrtoj utakmici protiv Makabija 2010, kada su otišli na fajnal-for Evrolige. Često me je tata vodio, dobro se sećam. Naravno, sad više nisam strastven navijač, što je normalno jer sam profesionalni sportista. Nekad sam bio lud za Lebronom, samo sam želeo da on osvoji prsten u NBA. Sad me to ne dotiče toliko. Drago mi je kad Partizan pobedi, ali ne skačem kao što je to bilo kad sam bio mali. Mada, kad se setim – lepe su uspomene. Čuvam i dalje fotografije. Deda mi je bio lud za Partizanom, posle i tata, stric… Nisam mogao ni da biram. A još je i Bo Mekejleb igrao posle za Makedoniju. Tako da nas je i to povezivalo, rekao je tada Dimitrijević za Mocart sport.

 

BONUS VIDEO: ONI SU NAŠ PONOS! Posle Đokovića, Jokiću uručeno značajno priznanje

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije