SADA JE I DEFINITIVNO! Partizan ne igra KLS, Zvezdi otvoren put do novog trofeja

Tanjug

29. 05. 2023. u 12:06

Direktor Košarkaške lige Srbije Aleksandar Grujin potvrdio je da Partizan ove sezone neće igrati plej-of Superlige Srbije, prenose beogradski mediji.

САДА ЈЕ И ДЕФИНИТИВНО! Партизан не игра КЛС, Звезди отворен пут до новог трофеја

FOTO: M. Vukadinović

Partizan nije uspeo da na vreme licencira igrače, zbog čega nije dobio dozvolu za učešće u plej-ofu SLS. Grujin je istakao da je odluka Predsedništva KLS doneta na predlog klubova učesnika.

"Prvoplasirasni klubovi A i B grupe činiće jedan polufinalni par, u finale ide tim koji prvi stigne do dve pobede. Prva utakmica biće odigrana četvrtog ili petog juna. Drugi finalista je Crvena zvezda. Prva utakmica za šampiona Srbije je četiri dana posle završetka ABA lige, takođe se igra do dve pobede. U donošenju odluke vodili smo se i interesima seniorske reprezentacije Srbije", rekao je Grujin, prenosi Sportski žurnal.

Košarkaši Partizana nisu ni prošle sezone igrali plej-of Superlige.

Mega je prvi polufinalista plej-ofa SLS, pošto je osvojila prvo mesto u grupi B sa skorom 5/1. Drugi polufinalista biće poznat posle duela OKK Beograda i FMP Železnika.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!