"TRENER JOKIĆ JE ODRADIO ODLIČAN POSAO!" Meloun: Morao sam da podržim Nikolinu akciju (VIDEO)

Novosti online

21. 05. 2023. u 08:22

DENVERU jedna pobeda nedostaje da postane šampion Zapada i da se plasira u veliko finale NBA lige. Nagetsi su pobedili LA Lajkerse u gostima sa 108:119, a pohvalno je posle meča o Nikoli Jokiću govorio trener tima iz Kolorada, Majkl Meloun.

ТРЕНЕР ЈОКИЋ ЈЕ ОДРАДИО ОДЛИЧАН ПОСАО! Мелоун: Морао сам да подржим Николину акцију (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

Posebnoje apostrofirao to da je imao ko da odmeni srpskog asa kada je zbog četiri lične greške morao određeni period da provede na klupi.

- Mi smo prvi na tabeli od sredine decembra. Ova ekipa je pobeđivala dobre timove. Nikola je izašao, ali nismo paničili. Tu su bili drugi igrači koji su iskočili - rekao je Meloun.

Potom je istakao koliki Jokić ima uticaj na ekipu.

- Na kraju, Nikola je rekao svima da će Džamali on da odigraju dva na dva. I morao sam to da podržim, to je bila Nikolina akcija. Rekao je : "Hajde da odigramo ovo". Odigrali su kako treba. Trener Jokić je odradio odličan posao večeras - zaključio je trener Denvera.

Reprezentativac Srbije je meč okončao sa 24 poena, šest skokova i osam asistencija. Jedino je Džamal Marej bio poenterski bolji od njega - 37.

Podsetimo, četvrta utakmica između LA Lejkersa i Denvera na programu je noći između ponedeljka i utorka od 2.30.

BONUS VIDEO: „KLASIĆI“ NIKOLE JOKIĆA: Gde su sada igrači koji su birani ispred Somborca 2014?

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave