TRESLA SE PODGORICA: Željko Obradović grmeo na igrače Partizana (VIDEO)

Novosti online

19. 05. 2023. u 12:09

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović nije bio zadovoljan uprkos pobedi svog tima nad Studentskim centrom na gostovanju, čime je izborena majstorica četvrtfinala ABA lige.

ТРЕСЛА СЕ ПОДГОРИЦА: Жељко Обрадовић грмео на играче Партизана (ВИДЕО)

FOTO: M. Vukadinović

Crno-beli su uz mnogo muke pobedili crnogorsku ekipu sa 81:79 u Podgorici, a ko je učesnik polufinala saznaćemo u ponedeljak u Beogradu.

Trojkom Džejmsa Nanelija sprečen je debakl igrača Željka Obradovića, jer bi porazom Partizan ispao iz plej-ofa i tako završio sezonu.

Koliko je Obradović bio ljut na utakmici dok je gledao kako njegov tim greši bilo je jasno na jednom tajm-autu, gde je besan upitao igrače zašto igraju odbranu kakvu im nije rekao da igraju.

- Ovo moraš da kontrolišeš. Nikad nisam rekao to. Taj prodor je tvoja odgovornost. Da li sam ikad rekao da igramo ovakvu odbranu? Da li sam to rekao ikad? - pitao je Obradović.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024