DRAŽEN PETROVIĆ ILI NIKOLA JOKIĆ? Miško Ražnatović otkrio ko je po njemu bolji igrač

Novosti online

13. 05. 2023. u 16:40

Košarkaški menadžer Miško Ražnatović daoi intervju za hrvatski Jutarnji list, a uporedio je i igrače iz te zemlje sa igračima iz Srbije.

ДРАЖЕН ПЕТРОВИЋ ИЛИ НИКОЛА ЈОКИЋ? Мишко Ражнатовић открио ко је по њему бољи играч

FOTO: N. Paraušić

- Nisam očekivao da će izrasti u ovakvu zvezdu, niti je bilo ko drugi to očekivao. Videlo se da je neverovatan talenat, da ima nešto prirodno u sebi, bio je specifičan mali. Ne postoji igrač s ovih prostora za kojeg bih pomislio da će biti dvostruki MVP NBA lige, pogotovo bez atletskih sposobnosti. Drago mi je da me je demantovao, igra neverovatno i nadam se da će tako nastaviti. On ne obraća pažnju na zbivanja pored terena, na društvene mreže i ostale stvari. Stvarno je skroman i na mestu. U intervjuima i javnim nastupima pokazuje da je ozbiljan i pametan, vrlo sam zadovoljan s njim, ne samo na košarkaškom nivou, nego i zbog činjenice da je i izvan terena gradio imidž i postao čovek na koga se nove generacije trebaju ugledati - rekao je Miško Ražnatović. 

Dodao je i da je jako voleo Dražena Petrovića i uživao u njegovim igrama, ali ipak teška srca mora da prizna - Jokić je bolji od njega!

- To je velika ljubav, uvek mi je bilo teško da priznam da je neko bolji od njega, ali ovo što je Nikola Jokić napravio je možda ipak neki nivo ispred, a svi ostali su daleko iza. Naravno, moramo uzeti u obzir vreme u kojemu je Dražen igrao, NBA je tada bio zatvoren za strane igrače. Davati preko 40 poena, biti u trećoj najboljoj petorci lige… To su neverovatne stvari za NBA iz 90-ih godina. I dan danas, njegova košarka, ta gracioznost pokreta, najveći je spoj između sporta i umetnosti koji sam ikada video - zaključio je na kraju Ražnatović.

BONUS VIDEO: Večeras prvi put upaljeni reflektori na novom stadionu u Loznici

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)