NIJE MOGAO DA VERUJE: Ovako je Željko Obradović reagovao neposredno posle poraza Partizana u 4. meču s Realom, u nekoliko reči je sve stalo

Novosti online

04. 05. 2023. u 22:42

PARTIZAN i Real su odigrali četvrtu utakmicu u top 8 fazi Evrolige, i to emotivniju nego ikada pre zbog masakra koji se dan ranije desio u Beogradu, a epilog je bio takav da je trener crno-belih Željko Obradović nije bio zadovoljan koliko se nadao da će biti.

НИЈЕ МОГАО ДА ВЕРУЈЕ: Овако је Жељко Обрадовић реаговао непосредно после пораза Партизана у 4. мечу с Реалом, у неколико речи је све стало

FOTO: M. Vukadinović

Podsetimo Partizan je u vrlo emotivnom meču izgubio drugi uzastopni put od Real Madrida, posle čega je strateg domaćih istakao:

- Jedan skok je rešio! Skok, pa koš Tavaresa... Nismo igrali pametno! Zašto? Hajde da vidimo da li smo sposobni da poradimo i promenimo nešto pre pete utakmice - rekao je Željko Obradović za EvroligaTV pre nego što se, još uvek u neverici zbog načina na koji je susret završen, uputio u svlačionicu, pa pred novinare.

Peta utakmica, majstorica, igra se u utorak 9. maja u Madridu, gde je Partizan dobio prva dva meča ove četvrtfinalne serije.

Bonus video: Najpotresniji snimak sa konferencije, pročitana imena ubijene dece

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima

DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima

Denver i Nikola Jokić su bili poniženi u prve dve utakmice sa Minesotom. I to poniženi pred sopstvenim navijačima, u mečevima na "milju nadmorske visine", u hali koja predstavlja najteže NBA gostovanje, ali u kojoj su Timbervulfsi razneli Nagetse. Sa 0:2 kao preteškim teretom na leđima trebalo je putovati na dva meča u gostima, gde je mogla da se završi Denverova sezona, ali... sve se promenilo. Sada, posle nestvarnih Jokićevih bravura, Denver vodi sa 3:2. I, izgleda da je za to kriva - večera. Na koju su pozvani svi igrači Nagetsa, osim jednog - Jokiću možda i najdražeg. Onog koji je letos doputovao u Srbiju da bi se družio sa našom i svetskom košarkaškom zvezdom.

15. 05. 2024. u 22:43

Komentari (4)

VELIKI FUDBALSKI HAOS: Mančester siti ne može da igra u Ligi šampiona?!