ZVEZDA REAL MADRIDA PRESUDILA PARTIZANU, PA PORUČILA: "Grobari" su najbolji navijači u Evropi!

Novosti online

04. 05. 2023. u 22:56

PARTIZAN i Real su odigrali četvrtu utakmicu u top 8 fazi Evrolige, i to emotivniju nego ikada pre zbog masakra koji se dan ranije desio u Beogradu. Kraj nije bio kakav su crno-beli priželjkivali, ali i te kako je prijao Madriđanima. Naravno, i njihovom junaku pobede, Ediju Tavaresu.

ЗВЕЗДА РЕАЛ МАДРИДА ПРЕСУДИЛА ПАРТИЗАНУ, ПА ПОРУЧИЛА: Гробари су најбољи навијачи у Европи!

FOTO: M. Vukadinović

Podsetimo Partizan je u vrlo emotivnom meču izgubio drugi uzastopni put od Real Madrida, posle čega je gorostasni igrač španskog giganta rekao za Evroliga TV:

- Bio je ovo naš cilj kada smo došli u Beograd (da izborimo majstoricu). Ali, znali smo da će biti teško. Oni imaju daleko, daleko najbolje navijače u Evropi, pa smo znali smo da neće biti lako. Ali, ostali smo koncentrisani, odigrali svaki sekund kao da je poslednji i to nam je pomoglo da pobedimo - rekao je Tavares.

Ovaj 220 centimetara visoki centar Reala je postigao 15 poena, a ostvario i sedam skokova, dve blokade i dve osvojene lopte.

Peta utakmica, majstorica, igra se u utorak 9. maja u Madridu, gde je Partizan dobio prva dva meča ove četvrtfinalne serije.

Bonus video: Najpotresniji snimak sa konferencije, pročitana imena ubijene dece

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ČUDO NEVIĐENO! Trener dao ostavku na poluvremenu, a onda je klupski lekar preuzeo ekipu - ono što se potom desilo, zaprepastilo je sve!