PATRIK BEVERLI ISKRENO: Mislim da 50 odsto NBA igrača ne voli košarku

Novosti online

04. 05. 2023. u 20:00

PATRIK Beverli nije najtalentovaniji igrač, ali je sigurno jedan od najsrčanijih u NBA ligi. Ono što je bek Čikago Bulsa rekao u svom podkastu svakako se neće dopasti njegovim kolegama, recimo, bar polovini...

ПАТРИК БЕВЕРЛИ ИСКРЕНО: Мислим да 50 одсто НБА играча не воли кошарку

foto: Printskrin Jutjub

- Mislim da 50 odsto NBA igrača ne voli košarku - rekao je Beverli i izneo zanimljiviju analogiju u pojašnjenju svoje odvažne tvrdnje. - Misliš da voliš devojku, šta si uradio za nju? Poslaćeš joj ruže, kupićeš joj lepe stvari, sve je to deo pripreme. Zoveš da rezervišeš mesto u restoranu u koji želiš da je izvedeš, i to je deo pripreme. Opereš auto, radiš mnoge stvari pre nego što pokušiš devojku u sedam sati. 

Analogiju je potom primenio na polje košarke.

- Sada, da li ste spremni da svu tu energiju uložite u košarku? Gledanje utakmica, dodatno vežbanje šuteva, pa i onih za koje znate da ih ne koristite često. Čisto da ih imate u zadnjem džepu. Većina saigrača za koje znam da ne vole košarku su zaista talentovani. Imaš sve te veštine, a puštaš da stvari idu svojim tokom, ne radiš nikakvu pripremu, ne pereš auto, ne zoveš restoran... Razumete šta želim da kažem?  

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)