U PARTIZANU TRLJAJU RUKE: Navijači Real Madrid u očaju, ovo nikako nisu želeli da vide

Novosti online

02. 05. 2023. u 15:57

KRENULO je sitno odbrojavanje. Još samo nekoliko sati ostalo je do toliko čekane treće utakmice četvrtfinala Evrolige između Partizana i Real Madrida.

У ПАРTИЗАНУ ТРЉАЈУ РУКЕ: Навијачи Реал Мадрид у очају, ово никако нису желели да виде

FOTO: M. Vukadinović

Crno-beli igraju za prolaz na fajnal for Evrolige, potrebna im je pobeda pred domaćim navijačima kako bi eliminisali Blankose i tako napravili jedan od najvećih podviga u tekućoj sezoni.

Posao neće biti lak budući da Željko Obradoviće neće moći da računa na Kevina Pantera i Matijasa Lesora zbog suspenzije. Sa druge strane, Real će biti lišen pomoći Geršona Jabuselea i Gabrijela Deka, dok situacija sa povredom Valtera Tavaresa nije poznata. 

Realov gorostas danas je odradio trening u Areni, ali su ga novinarske kamere usnimile kada je odlazio. Centar Blankosa je hramljao što je znak da nije potpuno spreman za duel protiv Partizana večeras. 

Podsetimo, on je trenirao sa saigračima pred duel sa Saragosom u nedelju, ali se kasnije nije presvlačio u takmičarsku opremu, već je susret ispratio u civilu. Tavares se porvrdio na prvom meču protiv Partizana zbog čega ga nije bilo na drugom. 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Znamo gde provesti leto, prijatno i povoljno! Proverite!