ODLIČNE VESTI: Bogdanović otvara plej-of, obezbeđen direktan prenos, evo na kom kanalu

Novosti online

15. 04. 2023. u 12:59

PLEJ-OF NBA lige počinje od subote, a ljubitelji košarke u Srbiji imaće za koga da navijaju već prvog dana. Na teren izlazi srpski reprezentativac Bogdan Bogdanović i to u odličnom terminu.

ОДЛИЧНЕ ВЕСТИ: Богдановић отвара плеј-оф, обезбеђен директан пренос, ево на ком каналу

Foto AP

Atlanta Hoksi su savladali Majami Hitse u plej-inu, te obezbedili mesto među osam najboljih timova Istoka, a tu ih čeka težak posao - Boston Seltiksi.

Duel u "TD Gardenu" obradovao je ljubitelje košarke u Srbiji, meč je zakazan za 21.30 po srednjoevropskom vremenu. Uz obezbeđen direktan prenos na “Arena Sport 3 Premium” kanalu.

Od 19 časova igraju Filadelfija i Bruklin. Netsi i Seventisiksersi međusobno su se sastali i u poslednjem kolu regularnog dela NBA lige, a tada je ubedljivo slavila ekipa iz Pensilvanije rezultatom 134:105 i to bez Embida, Hardena, Meksija i Herisa.

BONUS VIDEO: „KLASIĆI“ NIKOLE JOKIĆA: Gde su sada igrači koji su birani ispred Somborca 2014?

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri